Podsećanja: „Istina” i tad i sad, ili…

Kako ”genocid” da bude genocid?

5
1540

Danima gledam i slušam Aleksandra Vučića koji govori o njegovom razmišljanju i stavovima u vezi predloga Engleske rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici. Mnogo priča na privatnoj televiziji Pink, koja se transformisala u Vučićev informativni kanal, na kome može da priča šta hoće, kad hoće i koliko hoće.

visegrad
Muslimanska propaganda: Gde god stigneš, proglasi (dopiši) genocid!

Na konferencijama za štampu, bez da mu je neko od novinara postavio pitanje o njegovoj ličnoj pameti, ponavlja često da je on ”možda glup, ali ne toliko koliko neki misle da jeste”. Možda ga je ipak neki muški ili ženski novinar koji, kako narod kaže, ima m…, odnosno ima ono što je ”Informer” ne tako davno na naslovnoj stranici tvrdio ”da ih Vučić ima”, upitao nešto o pameti i o gluposti. Na tim konferencijama (uglavnom u celini emitovanih na Pinku) gledaoci najčešće nisu mogli da čuju pitanja novinara, već samo Vučićeve odgovore. Nije profesionalno ni pametno od Pinka (ako nije planski režirano) da se na toliko konferencija ponavlja isti amaterizam, odnosno da Vučić odgovora na pitanja koja gledaoci ne čuju. Ali nećemo sada o tome.

Ovih dana je pitanje ”života i smrti”, kako za Republiku Srpsku tako, delimično, i za Srbiju i sav srpski narod ma gde on živeo: da li se u Srebrenici desio zločin ili ”genocid” i da li će Vučić otići 11. jula u Srebrenicu ili ne? To je i uslovilo potrebu da po ko zna koji put pogledam neke ”stare” televizijske emisije i pročitam ponovo mnoge članke o poslednjem ratu u Bosni. Jedan od tih tekstova prenosim u celini:

”Uprkos tvrdnjama muslimanske propagande da je samo na njihovoj strani u bosanskom ratu poginulo 200.000 ljudi, mnogo je verovatnije da je na sve tri strane poginulo između 25.000 do 60.000, piše jučerašnji „New York Times“.

Brojku od 200.000 koja se ne menja već dve godine, lansirala je zamenik ministra informacija u muslimanskoj vladi Senada Kreso 1993. godine, a novinari i dobar deo međunarodne javnosti su je nekritički prihvatili, piše u magazinu George Kenney.

Kenney, koji je 1992. podneo ostavku na mesto u Stejt departmentu nezadovoljan politikom Bušove vlade prema Bosni (tražio je intervenciju protiv Srba) doživeo je pre godinu dana potpuno „preobraženje“ i sa nekoliko tekstova pobio svetske i svoje ranije zablude o suštini sukoba u Bosni. Kenney ističe da je Silajdžić, kao „vešt političar“, iskoristio naduvane brojke, koje su delimično širile i humanitarne organizacije u Bosni, da bi lansirao tezu o navodnom genocidu. Kenney demantuje tvrdnju muslimanske propagande da se u Bosni vršio „genocid“ i ističe da bi trebalo da svaki dan pogine 200 ljudi da bi se došlo do cifre od 200.000 što nikako nije bio slučaj. „Ni međunarodni komitet Crvenog Krsta, ni zapadne vlade nisu našle dokaze o sistematskom ubijanju“.

Da Vas podsetimo:  Podele i razlike

Crveni Krst je, po njegovim rečima, potvrdio manje od 20.000 žrtava na sve tri strane. Iskusni analitičari procenjuju da nije bilo više od 35.000, a Kenny dopušta da, u najgorem slučaju, nije bilo više od 60.000.

Igra brojkama je veoma opasna, jer stvara pogrešnu sliku o konfliktu u Bosni i njegovoj suštini, kaže Kenney. „Moj utisak je da su horska upozorenja o genocidu postepeno preuzeli oni, koji su želeli da nateraju SAD da unilateralno ukine embargo na oružje muslimanima“. Takve iskrivljene tvrdnje su u dobroj meri uspele da se ukorene u svesti prosečnog Amerikanca i „već je možda prekasno da se promeni takva opcija“.

U Bosni treba utvrditi stvaran broj žrtava, ali pitanje je ko to može da uradi, kaže Kenney. Po njegovim rečima, Stejt Department svakako ne može. „Voren Kristofer je pokleknuo pod pritiskom intervencionista, optužujući Srbe za genocid. Pošto se svrstao na jednu stranu, od Stejt Departmenta teško može da se očekuje pouzdana istraga.“

„Sve dok se svet bude olako razbacivao rečima, kao što je „genocid“, sadašnja tragedija vrteće se u krug do beskraja“, zaključuje Kenney.

Ovaj tekst, sa naslovom ”U Bosni poginulo između 25.000 i 60.000” objavljen je u ”New York Times-u”, 25. aprila 1995. Posle dvadeset godina je izgleda namera da se predlogom Rezolucije o Srebrenici, zatvori “krug” o kome je Kenney pisao. Moćni i nemoralni su rešili da to učine kako njima treba i odgovara i da onima koji mogu da misle zabrane da negiraju “genocid” u Srebrenici, odnosno da zločin ne smeju da nazivaju zločinom, kada govore o dešavanjima (selektivnim) oko Srebrenice.

Ako se ovakav predlog Rezolucije usvoji, u školskim udžbenicima će buduće generacije da uče novu, izmenjenu istoriju Evrope. Istina o genocidu nad milionima Jevreja počinjenim od nacističke Nemačke, biće sve manje u školskom gradivu, jer je namera da se nemački genocid zameni “istinom o genocidu” koji su počinili Srbi. Zato ni u jednom udžbeniku neće pisati da su ubijeni i poginuli u šumama oko Srebrenice bili do zuba naoružani muslimanski mudžahedini i bošnjaci, koji su na području Srebrenice i okolnim srpskim selima klali, silovali i ubili hiljade srpskih civila, među kojima veliki broj žena i dece.

Da Vas podsetimo:  Vučić: Nemcima ne verujem ama baš NIŠTA

Tragično je da tokom dve decenije, među Srbima koji su imali i onima koji zadnje tri godine imaju i legitimitet i mogućnost da to pokrenu, nikome nije ni palo napamet (a posebno da se toga nije setio ni premijer Srbije) da dokazima, svedočenjima i dokumentima ospori brojku od oko 7 do 8 hiljada ubijenih. Govorima o “ubijenim” muslimanima u Srebrenici stvoren je u zapadnoj i muslimanskoj javnosti utisak da su svi bili nenaoružani i streljani. Istina je da je bilo streljanja i ubijanja i da je to zločin koji treba kazniti i da se o tome ne treba ćutati. Ali isto toliko je i istina, greh i sramota, da se prećutkuje da je među Srebreničkim muslimanima bilo desetostruko više onih koji su, sa oružjem u rukama poginuli u sukobima sa srpskim borcima, u zasedama i u međumuslimanskim obračunima tokom bežanja, ili u pokušajima njihovih proboja ka Tuzli.

U arhivama mnogih zemalja postoje i dalje dostupni dokumenti i dostupni svedoci, koji dokazuju istinu koja je suprotna onome kako je predstavljaju muslimani , Englezi, Amerika… ne samo o Srebrenici već i o mnogim drugim dešavanjima i zločinima počinjenim tokom građanskog rata u bišoj Jugoslaviji. Dok su političari regiona, Evrope i Amerike, koji govore o potrebi pomirenja naroda na prostorima bivše Jugoslavije, godinama pomagali jedni drugima u modifikovanju, konstruisanju i iznošenju mnogih neistina o Srbiji i Republici Srpskoj… Srbija je, dobrim delom i Republika Srpska, ćutala i ćuti.

Ovim pisanjem ne negiram da sa srpske strane nisu činjeni zločini, jer sam lično video neoborive dokaze o njima. Ali za pomirenje, o kome svi govore i svi ga (navodno) žele, neophodno je da i Bošnjaci i Hrvati i Albanci, i zapadne i muslimanske zemlje i njihove vlade i mediji konačno prihvate istinu: u građanskom ratu u bivšoj Jugoslaviji pripadnici gore navedenih naroda počinili su bezbroj monstruznih zločina nad srpskim civilima. Bez znanja američkih ili nemačkih zvaničnika i vojnih predstavnika, ali istovremeno na pojedinim lokacijama, davanja njihove saglasnosti i logističke podrške za progon srpskog stanovništva po cenu terorisanja i ubistva srpskih civila.

Zato me interesuje (a verujem i većinu građana Srbije), dokle će gospodaVučić i Nikolić da nastave sa njihovim praznim pričama o potrebi izmene negativnog, planski stvaranog imidža o srpskom narodu i Srbiji? Ova gospoda znaju da Srbija, po pitanju iznošenja istine o dešavanjima u ratu i neophodnosti promene negativnog i neosnovanog imidža o nama i našoj matici, stoji na mestu gde je stajala kada su oni prvi put progovorili, i bezbroj puta (po potrebi) ponavljali, da “Srbija mora i treba…”.

Da Vas podsetimo:  Rešenje za registarske tablice je pitanje sata
3883729
„Srpske glave, istina bez odgovora“

Da li vi gospodine predsedniče i premijeru (ili neko?) ćutite u čekanju predloga neke buduće rezolucije o genocidu koji je Srbija izvršila nad albanskim narodom na Kosovu? Da li ćete tada, pred kamerama vaših televizija, da tvrdite da ste nemoćni da nešto promenite, a da je sve što radite u interesu Srbije. Zaboravili ste staru narodnu, ”gvožđe se kuje dok je vruće”, a ne kada je oblikovan i prekaljen čelik. Ili ste pasivni zato što vam ne smeta ni mogućnost da se u školama zemalja Evropske unije ponovo pojave udžbenici u kojima će srpski narod da se opisuje hrvatskim poslovicama da sa ”Srbinom možeš da jedeš i piješ, ali ne da mu okreneš leđa”? Ili da su Srbi narod koji ima ”čudan nagon da seče uši i noseve”, a svi, i oni i mi i Evropa, znamo da su u Bosni srpskim civilima sečene glave i nabijane na kolac, ili gažene čizmama mudžahedina iz neke arapske zemlje, koji je došao u Bosnu sa ubeđenjem da je Bosna samo muslimanska zemlja.

Sve gore napisano znaju Vučićevi prijatelji. I kolege iz regiona i njegovi savetnici iz zemalja Evrope, plaćeni parama srpskih poreznika. Da li je moguće da ga svi, bez izuzetaka, savetuju da ode u Srebrenicu, gde niko ne sme da govori o zločinu, nego samo o „genocidu“?

Zar Vučiću niko od njih nije rekao, ako mu lična pamet ne dozvoljava da to sam shvati, da bi njegov odlazak u Srebrenicu, u godini kada se predlažu rezolucije u kojima se desetine puta ponavlja termin „genocid“, istovremeno značio da Srbija prihvata da su Srbi i Srbija počinili genocid nad muslimanskim civilima, a ne da je zločin izvršen kao odmazda nad ratnicima, očivadioca Nasera Orića, kako je sam Vučić rekao.

Ali i pored svih tih silnih savetnika (koje već dugo ne pominje) Vučić reče:

”Spreman sam da odem u Srebrenicu i da sagnem glavu pred nevinim muslimanskim žrtvama. Sve što budem radio i rešio biće u interesu Srbije”…

Da li će da shvati i prihvati da je primarni interes Srbije da njen premijer poštuje druge narode i njihove žrtve, isto koliko drugi poštuju Srbiju i Srbe, i žive i mrtve!

Nikola Janić

5 KOMENTARA

 1. VUCIC NASA DIKA!!!

  NEVEROVATNO kako je Vucic prevario ovaj Srpski Narod i ispunio skoro sve ciljne zahteve EU i NATA oko nestanka Srbije!!! A narod cuti??? A cilj je da Srbija kao pravoslavna zemlja nestane sa Bankana i da se sto pre izbrise sa geografske karte. A o cemu se radi. U pitanju su dve super sile Rusija i Amerika sa EU. I one stalno traze strateski pogodno tlo kako bih se sto vise priblizile jedna drugoj i u slucaju eventualnog rata imale sto ubojitiju poziciju. Da bih to uspele one ne biraju sredstva i postupaju krajnje drsko i opasno. A trn u oku EU i NATA je Balkan tj.Srbija. Mi Srbi po verskoj liniji smo uvek bili skloni da imamo dobre odnose sa Rusijom koja je i uvek racunala na nas. To prijateljstvo Srbije sa Rusijom i sedenje na dve stolice odavno je dosadilo i Evropi i Americi. I oni su dugo birali i samo cekali povoljan trenutak za dejstvo. I taj trenutak je dosaoo…. Na politickoj sceni Srbije pojavio se Nasa Dika i to sa velikom podrskom gradjana a njima je bas takav i trebao. Nije im smetalo sto je ovoliku podrsku ostvario zahvaljujuci uzurpiranim medijima i ako su to znali. Preko tih medija on je patoloski lagao i svasta obecavao (sto i nije neki greh) ovom lakovernom narodu. Da nastavimo. Psiholozi i psihijatri su brzo i lako utvrdili da je to prava osoba sa kojom mogu da ostvare svoj gnusni cilj. Takodje su procenili da sumanuti poseduje samo lose ljudske osobine i da nije dorastao svetskoj politici. Takodje su videli da nije patriota i drzavotvoran politicar. Ali je za kratkorocno vreme vrlo upotrebljiv i da sa njim mogu da obave sve prljave poslove oko potpune islamizacije i unistenja pravoslavne Srbije. Videli su da im se Dika i sam namece. Dobro su razradili strategiju i izasli sa spiskom zadataka koje Dika mora da ispuni. Odmah su mu dali veliku i finansijsku pomoc oko realizacije za njih vrlo vaznih poslova. Nasa Dika kad je video gomilu novca on je jos jednom potvrdio da ce bespogovorno izvrsavati sve njihove zahteve. Uz to su mu obecali da ce mu uvek biti pri ruci i pomoci oko finansija; isplata penzija i oko potrebstina za osnovno funkcionisanje drzave. Dozvolili su mu da sve to radi i skriveno od javnosti a vec su znali ko kontrolise sve medije u Srbiji… I tako je Dika stalno odlazio u Brisel na neke pregovore a mi ni do danasnjeg dana nista neznamo sta se tu desavalo. A desilo se to da je EU prevarila Diku koji je stavio svoje potpise pojedinacno na svaki postavljeni zadatak i da ce izvrsiti sve postavljene zadatkee.. E tada su ga dobro stegli za uvo i nece ga pustiti sve dok ne ispuni sve potpisano i obecano. Uz to rekose: ”E vidis Diko sa nama nema igranja, nismo ti mi senilni Srbi kod nas moras da ispunis obecanoo”!!!. A zadaci su sledeci: Da potpuno prizna Kosovo kao samostalnu drzavu u granicama koje je vec sam stvorio. Da ne pominje vise da je Kosovo u Srbiji jer tako stvara zabunu. Za svaku eventualnost da iz Srpskog Ustava izbrise Kosovo. Da smesti sve izbeglice u Srbiju a prava najezda muslimana ocekuje se tek na prolece a vec ih ima oko 360000 hiljada. Svakog dana kolonama ulaze u Srbiju. Dika cak i rece: “Nesme da im fali dlaka na glavi”. Svima mora da se izda srpsko drzavljanstvo. Da se postuju njihova nacionalna prava. Da im se omoguci smestaj, zaposljavanje, skolovanje dece, zdravstvena zastiti. DIKA odavno radi na tome. Da bi Srbija postala prava jada Dika mora da rasproda ISKLJUCIVO STRANCIMA svu drustvenu imovinu Srbije . To radi sa poklikom “Da dovedemo sto vise stranih investitora” a rasprodaje zemlju, sva preduzeca, svo prorodno blago Srbije, rude, mineralne i lekovite i vode, drustvene sume, sve sto se prodati moze… Ostali su jos neprodati: Zeleznica, EPS, Telekom, Surcin za Kolubaru neznam!!!… Nasa Dika ce lako prodati- pokloniti ove jos uvek PRAVE SRPSKE DIKE ali tu je poceo da razvlaci!? Zasto??? Zato sto nesme pred srpskim narodom da prizna Kosovo kao samostalnu drzavuu i tu je napravio sam sebi pauzuu. Narod moze da ga izgazii… Referendum nece procii jer preko 70% Srba neda Kosovoo… Dika upada u panikuu.. Nadao se da to podmesti parlamentu ali i tamo nece svi podrzati sve ono sto je potpisivao (nisu svi ludi) Izbice sukobii… Doduse Dikin parlament je pravi rijaliti ali sugurno ce se pobuniti cak i SNS jer nece javno da podrze sve sta je Nasa Dika potpisala… A potpisao je da ce da ubedi srpsku javnost da i ona pristane na ustupanje Naseg Kosova Albancima i to je bio i striktan zahtev Amerikee… Tako je Dika upao u tezak skripac i problem. Nezna kako dalje… Izgubio je sve navodne prijatelje i ostao je sam. Rusi nece da udju u rat sa celim svetom zbog nas. Putin kad je video sta DIKA radi on je javno zamolio Srpski Narod da spreci ulazak NATA u Srbiju. Ali Dika nije hteo da cuje taj vapaj vec je doveo ZLO koje je preko 80 dana bombardovalo Srbiju. Ali sad je gotovoo. Nato ne izlazi vise iz Srbije cilj je ostvaren, interes postoji (strateski polozaj). I ako bude ikad odlazio pretvorice sve u prasinu i otici. I danas Srbi jos neznaju sta je Nasa Dika sve uradio!!! Krije Dika jos uve???Ali Diki su obecali da moze jos i da se zaduzuje i sve te pare moze i da pokrade kao i pare od prodaje drustvene imovine samo ako hoce. Diki je sve to malo pa hoce da se zaduzi jos 1.3 milijarde evra… Zasto??? Gde je toliki novac??? Kako cemo da vracamo te kredite kad Dika prodade sva preduzeca??? Izgleda da je EU i Amerika resile da se dozvoli i kradja svi tih para samo da bih ostvarili svoj cilj. Ali usput dobro prate sta se desava sa tim parama. Pa je Nasa Dika bio zgranut kada su mu Amerikanci (u ambasadi u Beogradu) pokazali spisak od sedam stednih knjizica i spisak banaka u kolima drzi novac u Americi. Vide i EU i Amerika da od vracanja duga nema nista. Jer da je drugacije nebih Diku terali da pasproda sva preduzeca. Ali ce zauzvat od nas Srba stvoriti sirotinju, tesku sirotinju, duznicku naciju i oterati nas u ropstvo, bicemo trajno zigosani i obespravljeni…
  A sada da predjemo na jos jednu temu. Rec dve o Srpskom Narodu. Srpska nacija (moja nacija) odavno ne zasluzuje ni da postoji na ovoj planeti. Turcizam i komunizam su srpskom narodu potpuno isprali mozak i narod je ostao potpuno praznoglav. Srbi su zajedljiv, zavidan, licemeran i vrlo politicki neprosvecen narod, Srbi ne mogu nista da predvide i da sami kreiraju svoju sudbinu. Srbi nemaju nijednu pozitivnu osobinu. Pitam!!! Koju naprimer???. Srbi ne mogu da pamte. Oni nista iz svoje istorije nisu naucili sem da prastaju i placu. To je vrlo plasljiv narod koji ne voli ni oruzje. On neume da se samoorganizuje i da se brani od svakog zla i u svako vreme. A ne da ih dva naoruzana i nasmejana siptara isteruju iz bilo kog sela ili da im pred ocem odvode sinove na klanicu. Sramota… Srbi nisu ni drzavotvoran narod ne vide da nemaju svoju drzavu. Veci su jugosloveni nego Srbi. To je narod koji stalno radi u korist svoje stete. Srbi ne vide kakva im je vlast. Srbi ne vide ni da su KOMUNISTI ostali na vlasti u Srbiji doduse napunili su dobro dzepove para. Oni su menjali samo prnje bili su crveni pa zuti pa mesani u sustini to su pravi komunisti. Dokaz je sto u Srbiji NEMA NEZAVISNOG SUDA I SLOBODNIH MEDIJA, odgovornosti. Srbi ne shvataju da je to OSNOVA ZIVOTA!!! Komunisti vlast, sudstvo i medije gube samo ratom. Srbi to neznaju. To je i danas tako. Narod je trebao po svaku cenu da promeni sistem vladanja a ne da vrsi personalne promene. A da recimo postoji nezavisni sud u Srbiji Sumanuti bi bio u zatvoru samo zbog toga sto je otisao u Brisel da pregovara o statusu Kosova. Kao da Srbi neznaju cije je Kosovo. Da nije bilo pregovora Kosovo bilo danas Srpsko. I da ga neko otme ono je opet nase. Ali ode Dika i potpisa da je albansko. I Dika se sad pravi lud..Da ima pravog suda danas nebih bio ni Nato ovde, niko dinara nebih ukrao, sve bih funkcionisalo… Ali to su samo moje puste zelje koje se nikada nece ostvariti. Ukoliko se i desi da se narod i samoorganizije Nasa Dika ce pucati u narod bice krvoprolica sto zeli i Nato i EU a odgovara im da se desi samounistenje… Ali jos malo pa cu da zavrsim. Sta nam je ciniti!!! Nasa Dika sve sto je do sada uradio!!! uradio je naopako, i na veliku stetu Srbije… Apsolutno sve!!! Iz svega iznetog proizilazi da Suludom treba pothitno treba oduzeti putne isprave (pasos) kako bih mu se sudiloo. Sa Natom prekinuti svaki kontakt bilo gde da se nalaze. Ponuditi Kosovo opet kazem “nase” Rusima da otvore baze uz odredjene uslove naravno. Ja nisam rusofil ali ne vidim drugo resenje… ili da pomognemo DIKI da sto pre nestanemo. Ako vas je zabolela glava od ovoga e bogami nece vas prestati…. Pozdrav SAJDZO 2016.

 2. VUCIC NASA DIKA!!!

  NEVEROVATNO kako je Vucic prevario ovaj Srpski Narod i ispunio skoro sve ciljne zahteve EU i NATA oko nestanka Srbije!!! A narod cuti??? A cilj je da Srbija kao pravoslavna zemlja nestane sa Bankana i da se sto pre izbrise sa geografske karte. A o cemu se radi. U pitanju su dve super sile Rusija i Amerika sa EU. I one stalno traze strateski pogodno tlo kako bih se sto vise priblizile jedna drugoj i u slucaju eventualnog rata imale sto ubojitiju poziciju. Da bih to uspele one ne biraju sredstva i postupaju krajnje drsko i opasno. A trn u oku EU i NATA je Balkan tj.Srbija. Mi Srbi po verskoj liniji smo uvek bili skloni da imamo dobre odnose sa Rusijom koja je i uvek racunala na nas. To prijateljstvo Srbije sa Rusijom i sedenje na dve stolice odavno je dosadilo i Evropi i Americi. I oni su dugo birali i samo cekali povoljan trenutak za dejstvo. I taj trenutak je dosaoo…. Na politickoj sceni Srbije pojavio se Nasa Dika i to sa velikom podrskom gradjana a njima je bas takav i trebao. Nije im smetalo sto je ovoliku podrsku ostvario zahvaljujuci uzurpiranim medijima i ako su to znali. Preko tih medija on je patoloski lagao i svasta obecavao (sto i nije neki greh) ovom lakovernom narodu. Da nastavimo. Psiholozi i psihijatri su brzo i lako utvrdili da je to prava osoba sa kojom mogu da ostvare svoj gnusni cilj. Takodje su procenili da sumanuti poseduje samo lose ljudske osobine i da nije dorastao svetskoj politici. Takodje su videli da nije patriota i drzavotvoran politicar. Ali je za kratkorocno vreme vrlo upotrebljiv i da sa njim mogu da obave sve prljave poslove oko potpune islamizacije i unistenja pravoslavne Srbije. Videli su da im se Dika i sam namece. Dobro su razradili strategiju i izasli sa spiskom zadaka koje Dika mora da ispuni. Odmah su mu dali veliku i finansijsku pomoc oko realizacije za njih vrlo vaznih poslova. Nasa Dika kad je video gomilu novca on je jos jednom potvrdio da ce bespogovorno izvrsavati sve njihove zahteve. Uz to su mu obecali da ce mu uvek biti pri ruci i pomoci oko finansija; isplata penzija i oko potrebstina za osnovno funkcionisanje drzave. Dozvolili su mu da sve to radi i skriveno od javnosti a vec su znali ko kontrolise sve medije u Srbiji… I tako je Dika stalno odlazio u Brisel na neke pregovore a mi ni do danasnjeg dana nista neznamo sta se tu desavalo. A desilo se to da je EU prevarila Diku koji je stavio svoje potpise pojedinacno na svaki postavljeni zadatak i da ce izvrsiti sve postavljene zadatkee.. E tada su ga dobro stegli za uvo i nece ga pustiti sve dok ne ispuni sve potpisano i obecano. Uz to rekose:”E vidis Diko sa nama nema igranja nismo ti mi senilni Srbi kod nas moras da ispunis obecanoo”!!!. A zadaci su sledeci: Da potpuno prizna Kosovo kao samostalnu drzavu u granicama koje je vec sam stvorio. Da ne pominje vise da je Kosovo u Srbiji jer tako stvara zabunu. Za svaku eventualnost da iz Srpskog Ustava izbrise Kosovo. Da smesti sve izbeglice u Srbiju a prava najezda muslimana ocekuje se tek na prolece a vec ih ima oko 360000 hiljada. Svakog dana kolonama ulaze u Srbiju. Dika cak i rece: “Nesme da im fali dlaka na glavi”. Svima mora da se izda srpsko drzavljanstvo. Da se postuju njihova nacionalna prava. Da im se omoguci smestaj, zaposljavanje, skolovanje dece, zdravstvena zastita… Da rasproda ISKLJUCIVO STRANCIMA svu drustvenu imovinu Srbije . To radi sa poklikom “Da dovedemo sto vise stranih investitora” a rasprodaje zemlju, sva preduzeca, da rasproda svo prorodno blago Srbije: rude, mineralne i lekovite i vode, drustvene sume, sve sto se prodati moze… Ostali su jos neprodati: Zeleznica, EPS, Telekom, Surcin za Kolubaru neznam!!!… Nasa Dika ce lako prodati- pokloniti ove jos uvek SRPSKE DIKE ali tu je poceo da razvlaci!? Zasto??? Zato sto nesme pred srpskim narodom da prizna Kosovo kao samostalnu drzavuu i tu je napravio sam sebi pauzuu. Narod moze da ga izgazii… Referendum nece procii jer preko 70% Srba neda Kosovoo… Dika upada u panikuu.. Nadao se u parlament ali i tamo nece svi podrzati sve ono sto je potpisivao… Izbice sukobii… Doduse Dikin parlament je pravi rijaliti ali sugurno ce se pobuniti cak i SNS jer nece javno da podrze sve sta je Nasa Dika potpisala… A potpisao je da ce da ubedi srpsku javnost da i ona pristane na ustupanje Naseg Kosova Albancima i to je bio i zahtev Amerikee… Tako je Dika upao u tezak skripac i problem. Nezna kako dalje… Izgubio je sve navodne prijatelje i ostao je sam. Rusi nece da udju u rat sa celim svetom zbog nas. Putin kad je video sta DIKA radi on je javno zamolio Srpski Narod da spreci ulazak NATA u Srbiju. Ali Dika nije hteo da cuje taj vapaj vec je doveo zlo koje je preko 80 dana bombardovalo Srbiju. Ali sad je gotovoo. Nato ne izlazi vise iz Srbije cilj je ostvaren, interes postoji (strateski polozaj). I ako bude ikad odlazio pretvorice sve u prasinu i otici. I danas Srbi jos neznaju sta je Nasa Dika sve uradio!!! Ali Diki su obecali da moze jos da se zaduzuje i sve te pare moze i da pokrade kao i pare od prodaje drustvene imovine samo ako hoce. Diki je to malo pa hoce da se zaduzi jos 1.3 milijarde evra… Zasto??? Gde je toliki novac??? Kako cemo da vracamo te kredite kad Dika prodade sva preduzeca??? Izgleda da jeEU i Amerika resile da se dozvoli i kradja svi tih para samo da bih ostvarili svoj cilj. Ali usput dobro prate sta se desava sa tim parama. Pa je Nasa Dika bio zgranut kada su mu Amerikanci (u ambasadi u Beogradu) pokazali spisak od sedam stednih knjizica i spisak banaka u kolima drzi novac u Americi. Vide i EU i Amerika da od vracanja duga nema nista. Jer da je drugacije nebih Diku terali da pasproda sva preduzeca. Ali ce zauzvat od nas Srba stvoriti sirotinju, tesku sirotinju, duznicku naciju i oterati nas u ropstvo, bicemo trajno zigosani i obespravljeni… A sada da predjemo na jos jednu temu. Rec dve o Srpskom Narodu. Srpska nacija (moja nacija) odavno ne zasluzuje da postoji na ovoj planeti. Turcizam i komunizam su srpskom narodu potpuno isprali mozak i narod je ostao potpuno praznoglav. Srbi su zajedljiv, zavidan, licemeran i vrlo politicki neprosvecen narod. Srbi nemaju nijednu pozitivnu osobinu. Pitam!!! Koju naprimer???. Srbi ne mogu da pamte, oni nista iz svoje istorije nisu naucili. To je vrlo plasljiv narod koji ne voli ni oruzje. On neume da se samoorganizuje i da se brani od svakog zla i u svako vreme. A ne da ih dva naoruzana i nasmejana siptara isteruju iz svakog sela ili da im pred ocem odvode sinove na klanicu. Sramota… Srbi nisu ni drzavotvoran narod. To je narod koji uvek radi u korist svoje stete. Srbi ne vide ni da su KOMUNISTI ostali na vlasti u Srbiji doduse napunili su dobro dzepove para. Oni su menjali samo prnje bili su crveni pa zuti pa mesani u sustini to su pravi komunisti. Dokaz je sto u Srbiji NEMANEZAVISNOG SUDA I SLOBODNIH MEDIJA, odgovornosti. Srbi ne shvataju da je to OSNOVA ZIVOTA!!! Komunisti vlast, sudstvo i medije gube samo ratom. Srbi to neznaju. To je i danas tako. Narod je trebao po svaku cenu da promeni sistem vladanja a ne da vrsi personalne promene. A da recimo postoji nezavisni sud u Srbiji Sumanuti bi bio u zatvoru samo zbog toga sto je otisao u Brisel da pregovara o statusu Kosova. Kao da Srbi neznaju cije je Kosovo. Da nije bilo pregovora Kosovo bilo danas Srpsko. I da ga neko otme ono je opet nase. Ali ode Dika i potpisa da je albansko. I Dika se sad pravi lud..Da ima pravog suda danas nebih bio ni Nato ovde, niko dinara nebih ukrao, sve bih funkcionisalo… Ali to su samo moje puste zelje koje se nikada nece ostvariti. Ukoliko se i desi da se narod i samoorganizije Nasa Dika ce pucati u narod bice krvoprolica sto zeli i Nato i EU a odgovara im da se desi samounistenje… Ali jos malo pa cu da zavrsim. Sta nam je ciniti!!! Nasa Dika sve sto je do sada uradio!!! uradio je naopako, i na veliku stetu Srbije… Apsolutno sve!!! Iz svega iznetog proizilazi da Suludom treba pothitno treba oduzeti putne isprave (pasos) kako bih mu se sudiloo. Sa Natom prekinuti svaki kontakt bilo gde da se nalaze. Ponuditi Kosovo opet kazem “nase” Rusima da otvore baze uz odredjene uslove naravno. Ja nisam rusofil ali ne vidim drugo resenje… Ako vas je zabolela glava od ovoga e bogami nece vas prestati…. Pozdrav SAJDZO 2016.

 3. SAJDZO 2016

  Pise:Slavko MVI

  DOSTA SA LOPOVLUKOM I IZDAJOM SRBIJE!!! Srpski narode!!! Vecina na vlasti u Srbiji su udruzeni dosljaci i oni unistise majku Srbiju. Uzja vazal Turcic crnu kobilu po imenu TVestra nametnu nam prostakluk koji jos traje. Turski vazal je sulud i veliki lopov i veliki prevarant! On je prvo ukinuo sve medije , TV emisije, progonio sve novinare koji su mislili svojom glavom. Od ostatka stvorio svoju lazoviziju naravno uz veliku podrsku mediokriteta. I tako da Srbi jos ne znaju sta se desilo sa Srbijom i sa Kosovom naprimer!!! Pa zna li ovaj narod da Vucic sve krije od naroda on je patoloski lazov!!! Posebno krije predaju i izdaju Kosova i pljacku Srbije!!! Ostavio je lakoverne kosovske Srbe na cedilu koji jos nisu prepoznali Vucicevu izdaju. Vucic nesme da govori istinu. Cak se toliko drznuo da se i javno pohvalio da je jedini premijer koji odgovara na sva pitanja. S’obzirom da gradjani po ustavu imaju pravo na istinu i slobodu izjasnjavanja evo prilike da nam Vucic odmah odgovori na moja pitanja!? Ali da se drzi istine i da ubedi ne mene nego ovaj narod da govori istinu!!! Znaci kratko i jasno!!! Bez demagogije…ja se ne mesam u rad… postoje organi…znate svi misle… ja neznam itd!!! E pa Vucicu stani da vidimo sta ti ustvari radis!?!1. Vucicu koliko si u Srbiji pokrao novca dok si ti i tvoja bulumenta na vlasti? 2. Vucicu znaju li gradjani Srbije sta si trceci potpisivao u Briselu? 3. Ko kada i kako ce da vrati ovoliki kredit koji si uzeo i gde je taj novac? 4. Zasto ne objavite imovinske kartice svih politicara? 5. Sta ces sa ovolikim izbeglicama koje je si ti licno primio u Srbiju?. 6. Da li je tacno da koristis i nas novac za smestaj i prehranu islamista? 7. Zasto Vucicu islamiziras Srbiju zar je 520god. bilo malo pod Turcima? 8. Ko je Vucicu postavio-potpisao granicu sa Kosovom i priznao pasose i diplome i dao Kosovu pozivni broj i sve ostalo? 9. Znas li Vucicu od kada je Pristina glavni grad Kosova kao drzave? 10. Znas li Vucicu gde su granice Srbije i gde su ti granicari na granicnoj liniji? 11. U vremenskoj prognozi vidimo da je Pristina u Srbiji. A gde su gradovi Pec, Djakovica i Prizren? Znaci prikaz Pristine na TV-u cuva Kosovo!? Zar i to nije velika obmana srpskog naroda? 12.Vucicu zasto obmanjujes Srbe da je Kosovo u Srbiji a Albancima si ustupio teritoriju i stvorio im granicu i drzavu i to si radio sve postupno i na kraju ces morati i da priznas Kosovo kao drzavu? 13. Kada ces da oslobodis sudstvo i medije kako bih se uspostavila vladavina prava u Srbiji i kako bih se sudilo za obmanu naroda. 14. Kada ce nadlezni organi u Srbiji da kaznjavaju ovaj lopovluk kao i svih dosadasnjih vlasti. Svi ovi odgovori su pod velom tajne ??? Poz.Slavko MVI.

 4. Opet anglosaksonci jedu sta se ne jede….od stvaranja albanije do danas, mira nemaju. Da si ziv i zdrav tovaris Putin , cekamo te! zgazi bre !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime