Podsećanje: Čija smo vojska

1
1256


Podsećanje: Čija smo vojska by sweden-koreni

Dok se drugi ubrzano naoružavaju i spremaju za novi veliki rat, Srbija i Srpska se ponašaju kao da nikada više neće biti rata.

1 KOMENTAR

  1. Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. Kada hravtsko muslimanske ustase i siptarske balije u novome ratu ponovo pocnu SRBe da kolju, za mnoge ce SRBe kasno kajanje doci sto su oni dobrovoljno birali radi svojih sitnih ljudski interesa na celo drzave dokazane neprijatelje i izdajnike Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja!

    Kako SRBi sada nesavjesno vode brigu o svome voljenom i Bogu dragom SRBstvu, oni ce uskoro za takav svoj rad Zakonom Zivota da budu „nagradjeni“ novim stradanjima i novim progonima, novim grobnicama i novim muculistima, poslije kojih ce SRBija da bude manja od beogradskog Pasaluka!

    SRBski neprijatelji zele SRBe prvo da razoruzaju i uspavaju pricama o miru, a zatim kada se SRBi budu najmanje nadali da SRBima zabiju noz u ledja, da SRBe masovno pobiju a njihove zemlje Svetog Save da pripoje sebi!

    SRBine brate opameti se zato, i budi mudriju od svoji neprijatelja sada. Sa vjerom u Boga i Svetoga Savu spremaj se rat do kojeg ce doci neizbjezno prije ili posle, jer bez pravicnog resenja SRBskog PITANJA, nema ni mira na Balkanu!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime