Pogledajte pretpremijeru filma o Momčilu Đujiću, jednom od najvećih četničkih komandanata…

0
1966
Foto: printscreen

Dugo najavljivan film o velikom popu Momčilu Đujiću, koji smo toliko čekali je konačno gotov i možete ga pretpremijerno pogledati pre izlaska u bioskope klikom ovde.

Brend Princip je učestvovao u ovom projektu i dao je skromni doprinos redakciji⁣ Pogledi, da ispiše istoriju prvim filom o vojvodi Momčilu Đujiću koji je u najmanju ruku ovako nešto odavno zaslužio.

Dokumentarni film VOJVODA ĐUJIĆ from Miloslav Samardzic on Vimeo.

Ovo je priča o jednom od najvećih četničkih komandanata u Drugom svetskom ratu. Film se bazira na istinitim činjenicama zasnovanih iz četničkih, italijanskih i nemačkih dokumenata iz zvaničnih arhiva, kao i na svedočinjima vojvodinih saboraca, uz filmske snimke originalnih mesta događaja.

Ne sumnjamo da ćete uživati i da ćete prepoznati, ogroman trud redakcije Pogledi da istraje u borbi za očuvanje istine naše istorije. Nadamo se da ćete i vi dati vaš skroman doprinos kako bi ovakvih projekata u budućnosti bilo još više jer mnogi veliki junaci i dalje čekaju u redu za svoj film, a takvih ljudi koji bi ga napravili je nažalost sve manje.

Izvor: Princip

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime