Pogledajte šta se desi kada SNS-ovac koristi društvene mreže

0
1408

dimitrije-paunovic-563-353-563x353Osnivač SNS-a i Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić nam se nedavno žalio kako ne ume da koristi društvene mreže zato što ne zna broj telefona putem koga može da lajkuje.

Mi smo odlučili da mu pomognemo time što smo objavili brojeve telefona putem kojih može da se obrati koorporacijama Tviter i Fejsbuk.

Danas kada smo pročitali bahato ponašanje duplog funkcionera: predsednika skijaškog saveza Srbije i predsednika opštine Nova Varoš Dimitrija Paunovića sumnjamo da je to bila ispravna odluka.

Dimitrije Paunović je komentarisao na vest da je propao dogovor 1300 roditelja i lokalne uprave, kada je izostala rasprava o štrajku, ekskurzijama, upisu đaka i o nastavi. Vest možete naći OVDE.

Komentari su mu pretežno bili bahati prema nastavnicima i profesorima, ali imao je i par bisera.

Dimitrije Paunović koji je plaćen iz budžeta po više osnova licemerno je prozivao nastavnike da je “lako na budžetu” i da se oprobaju malo u privatnom biznisu.

Nakon objavljivanja ove vesti u prvih 14 sekundi nam je već stigao prvi BOT komentar.
Jasno nam je koliko naprednjaci cene profesore i obrazovanje najmlađih.

bot-komentar

Sledi ceo tok razgovora u kome je učestvovao Dimitrije Paunović kako nas predsednik skijaškog saveza Srbije ne bi optužio da zaključke vadimo iz konteksta.

1

2

3

Opozicionar

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime