Policija šminkerki Jeleni Maćić pretresla stan i oduzela telefon zbog tvita o Vučiću

0
1183

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretresli su stan šminkerke Jelene Maćić i oduzeli joj mobilne telefone, objavio je nasvom Fejsbuk profilu njen prijatelj Ivan Dabetić.

2016-02-02_235205Akcija pretresanja i oduzimanja telefona usledila je samo nekoliko dana posle Jelenine rasprave s jednom osobom na Tviteru, tokom koje je napisala “tog skota treba ubiti”, verovatno misleći na Aleksandra Vučića. Njen tvit popularisali su “Informer” i “Pink” pa je zbog njih verovatno i usledila represivna akcija policije.

– Povodom nedavne sporne prepiske na Tviteru između Jelene Maćić i još nekog bota, koju su mediji inače preneli forsirajući dva dana njen tvit, Jelena je kontaktirala sa mnom i rekla mi da joj je policija pokucala na vrata, pretresli su joj stan, zaplenili su joj nekoliko mobilnih telefona, tražili su joj po stanu, odnosno pitali su je da li poseduje oružje u istom. Isto su pitali i u stanu njene majke da li poseduje oružje, napisao je Dabetić na svom Fejsbuku.

6RNyIp9Jelenin prijatelj je napomenuo “da je policija samo radila svoj posao i da su bili mirni i pristojni, ali da je Jelena u šoku”. On je demantovao da je ona privedena, kako su neki objavili.

Dok pravi kriminalci šetaju ulicama, ubijaju ljude, tuku žene i rasturaju drogu, naša policija hapsi šminkerke zbog tvitova o Vučiću u kojima se on direktno ne spominje.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime