„Pomagajte. Tajkuni otimaju odbornike u Topoli“- Petrović nedavno pisao Vučiću!

0
152

„Poštovani gospodine predsedniče, izbornu volju građana iskazanu na lokalnim izborima 2020. godine ne možemo odbraniti bez Vaše pomoći“– stoji doslovce u pismu koje je Igor Petrović, predsednik opštine Topola nedavno uputio Aleksandru Vučiću. Petrović je juče promenio stranu i sa „Boljom Srbijom“ Dragana Jovanovića formirao novu većinu praktično svrgnuvši SNS sa vlasti.

„Ipak poželim neko pismo. Ipak mada zajedno nismo…“..

-Nacionalni tajkuni D. Đilas i V. Jeremić uz podršku lokalnog tajkuna Dragana Jovanovića velikim novčanim sredstvima otimaju odbornike vladajuće većine i prete da preotmu lokalnu vlast. Volja građana Topole mora biti odbranjena. Molim Vas za hitan sastanak- kaže se u pismu Petrovića koje je napisano svojeručno, a čija autentičnost nam je potvrđena.

Ono je adresirano na Andrićev venac broj 1 gde je adresa Predsedništva Srbije.

– „Danas se desio narod“- poručio je predsednik opštine Topola juče posle prekomponovanja vlasti. On je izrazio žaljenje što još neki odbornici SNS nisu prisustvovali toj sednici I poručio „da je on predsednik opštine svih građana i zadovoljstvo mi je da su danas donete odluke koje su u interesu Topole“.

-Moja misija davanja ostavke je ispunjena i kada su se stvorili uslovi da je povučen to sam i učinio. Sa jednom drugom odborničkom većinom nastavljamo da radimo sve što je u najboljem interesu Topole i njenih građana- misleći upravo na stranku, kako ga je nazvao-“lokalnog tajkuna” Dragana Jovanovića.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime