Pomoć za tenkistu iz Vukovara

0
1648

kroz_minsko_polje_vvZahvaljujući dobrotvornoj organizaciji „Srpska bratska pomoć“ iz Toronta, obezbeđena su novčana sredstva koja će mojoj porodici omogućiti nabavku ogreva za predstojeću zimu i obuće za decu.

Tačno je 25 godina od oružanih sukoba u Vukovaru. Sada kada sam zreo čovek sa 42 godine života, oženjen, otac četvoro dece, najbolje mogu da posvedočim o šteti koju je izazvao građanski rat u Jugoslaviji.

Prilikom proboja fronta, koji je preokrenuo tok bitke u korist JNA u Vukovaru 15 septembra 1991 god. zadobio sam ratnu ranu sa 17 godina života, zbog čijih posledica sam ratni vojni invalid, a 2014 je dijagnostikovano da bolujem od leukemije(CML).

Pozivam vas da prisustvujete uručenju značajne pomoći za moju porodicu, gde ću se javno zahvaliti donatoru, prijateljima, rodbini, JP “ Pošta Srbije“ u kojem radim, zaposlenima i sindikatima unutar preduzeća na dosadašnjoj nesebičnoj pomoći bez koje ne bi bilo moguće koliko toliko normalno funkcionisanje moje porodice.

Posebno veliku zahvalnost izraziću prema udruženju obolelih od CML (hronične mijeloidne leukemije) i medicinskom osoblju koje brine o mom lečenju.

U prilogu poziv predstavnika dobrotvorne organizacije g-dina Mihajla Zdravkovića sa vremenom, datumom i mestom održavanja.

Srdačno vaš Aleksandar S. Raković

sbp

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime