Pomozite da preživi dečak Martin Poša

3
1645

Juče nam se javila Subotičanka, Silvija Skenderović, majka dečaka Martina, koji je sa svojih 12 godina života preživeo pravi pakao usled bolesti Hidrocephalus (Vodena glava), čiji apel da se ovoj skromnoj i običnoj porodici pomogne prenosimo i na vas.

m1

Martin je do 2008. godine imao četiri operacije mozga, međutim, na poslednjoj operaciji mu je priklješten mozak i od tada nastaju komplikacije koje ovoj porodici svakodnevno nanose bol i patnju.

m2

2010. godine su Martina vodili u Novi Sad i Mađarsku, ali niko im nije rekao da on ima tumor na mozgu. Prošle godine u decembru je operisan u Beogradu, i na kratko se stanje popravilo, Martin je počeo da se igra i smeje, ali sve što je lepo, na žalost, kratko traje. Mesec dana nakon operacije počinju glavobolje, depresija, agresivnost i nesanica.

m3

Njegovo stanje može da se kontroliše isključivo MR snimanje glave, a za nastavak lečenja je potrebno JOŠ SAMO 400 eura i na ovaj način vas u ime porodice molimo da pomognete da sakupimo ovaj novac i da damo šansu Martinu da nastavi bezbolno svoj mladi život!

m5

Martinova majka ne može da radi, jer je po ceo dan uz njega, a otac je operisan i bolestan i svi koji mogu da pomognu na bilo koji način, mogu da izvrše uplatu na dinarski račun 205-9011005075267-39 kod Komercijalne banke na ime Martin Poša.

m4

PODELITE OVO PUTEM FEJSBUKA ILI POŠALJITE LINK NEKOME KO MOŽE DA POMOGNE, HITNO JE!

petplus

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime