Porše kao marica

0
311

Sećam se jako dobro narodnog poslanika Aleksandra Vučića kako je svoj žuti jugo parkirao ispred Skupštine Srbije, dok se krakati Tomislav Nikolić mučio da izađe iz pomenutog vozila. Valjalo je te 2007. godine kao radikal glumiti skromnost, čak i kada je taj jugo bio često parkiran ispred sedišta mnogih tajkunskih firmi odakle je radikalski dvojac izlazio sa podebljim kovertama. Uskoro je škoda zamenila jugo, pa audi škodu.  Prvaci i čelnici Srpske napredne stranke koji su koliko do juče po plažama šetali magarce ne bi li zaradili koju crkavicu slikajući decu na tim izmučenim životinjama, vrlo brzo po dolasku na vlast su seli u džipove, mercedese, bentlije.

Ko nije za par godina vlasti seo u mercedes G klase, taj je po merilima SNS nesposoban da bude na vlasti. Kad im je partijski šef onomad izjavio da će u Kinu izvoziti svinjske glave i pileće nožice, a otuda dovoziti leteće automobile, sreći napredne elite kraja bilo nije. Sem kod Marjana Rističevića i još par poslanika, uplašenih da ne budu izveženi.

Sate i sate su napredne vedete provele na internetu u potrazi za najskupljim modelima letećih vozila. U međuvremenu su neki naprednjaci odleteli i bez letećih automobila, kao recimo Aleksandar Jovičić kome su zapanjeni policajci u stanu pronasli 350.000 evra, a u hangaru avion, ali je uprkos tome sa vlasti pravo u ćeliju CZ odleteo policijskom maricom, a ne mlaznjakom.

Aleksandar Jovičić FOTO: ATA images

Već sutradan po hapšenju Jovičića, na pijaci sam čuo pitanje jednog zapanjenog prodavca jagoda:

„Koliko li kradu naprednjaci koji su u vrhu vlasti, kad ova boranija sa Palilule ima avion?“
I tako da bi se odbranili od činjenice da u garažama imaju čitave kvartove luksuznih stanova iskazane u konjskim snagama, dok razmišljaju kojim će danas prestižnim automobilom da krenu put kancelarija u novu pljačku Srbije, naprednjaci su lansirali novu laž.

Da Vas podsetimo:  BOJ SE DANAJACA, I KAD DAROVE DONOSE...

„Marinika vozi skupoceni porše“, teatralno je rastelalena nova senzacija. Što je mnogo bolje nego da su joj prilepili etiketu da leti na metli. Jer samo neko ko leti na metli i ima čarobni stapić može očas posla polo da pretvori u porše. Mada to može i svaki naprednjak bez sive moždane mase. Pa vidi samo šta je onaj sa čalmom na glavi uradio sa jednim magarcem, pre nego što je objavio knjigu Moj put do uspeha.

Srđan Milivojevic FOTO: Direktno.rs

Ma, pametni su ti članovi napredne mafijaške organizacije. Znaju da će Marinika da ih ometla. Zato metlu ne spominji, mora da je glasila komanda u štabu za specijalne operacije i slične majmunarije. I naravno da su tablice na Marinikinom poršeu valjevske kad njen stan od jednog hektara, kako je to utvrdila narodna poslanica i pasionirani geomear Sandra Bozić, počinje na Dedinju, a terasa mu se završava u Valjevu.

Sunovrat naprednjaka u bezdan moralnog posrnuća i bestidnosti, taj slobodan pad u ponor bezobzirnog amorala, praćen je sve besmislenijim lažima koje postaju sve intenzivnije kako se dublje i brže pada.

Na sreću po Srbiju, a i naprednjake, taj pad će uskoro biti zaustavljen. Rešetke u Zabeli jedino su kadre da zaustave dalje moralno posrnuće. Lovostaj na soma završen je 15. juna. Krupni somovi se najbolje pecaju na bućku. Ali ovi napredni što su se upecali na porše još su i dobro prošli. Jer uskoro ima da ih love maricama. A kapitalci vala ima i poršeima da se dovoze u Centralni zatvor. I to onim zaplenjenim od naprednih mafijaša koje kad im oduzmemo, ima da damo policiji. Da ne vozi uhapšenu naprednu mafijasku elitu običnim maricama. Nego kako dolikuje eliti. Samo bagra se baš namnožila i raspomamila. Moraće tu bager ponovo da radi.

Da Vas podsetimo:  SAMO SE KOKOŠKA HVALI, ONIM ŠTO JOJ JE POSAO...
Marinika Tepić FOTO: Promo

Trebaće posle tih radova mnogo vozila da ih prevezemo do Centralnog zatvora. Mada znajući sa kim imamo posla, sami ima da trče u Ustaničku u zgradu Specijalnog suda i da traže status svedoka saradnika čim se objave prvi rezultati slobodnih izbora.

Draga Marinika, kad vidim koliko je poršea na parkingu ispred sedišta napredne mafijaške organizacije siguran sam da je tvoj polo na dobrom putu.

Daj gas Marinika. Ne staj.

Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke

Autor: Srđan Milivojević

IZVOR: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime