Posao samo za članove SPS-a

2
756

Saopštenje Pokreta Pravedna Srbija

Udruženje nezadovoljnih građana Republike Srbije sa sedištem u Čačku, osuđuje izbor jednog od kandidata za koordinatora Kancelarije za mlade u Čačku, inače predsednika Omladine Srpske napredne stranke u Čačku.

pravedna-srbijaMi nezadovoljni građani grada Čačka postavljamo pitanje da li je mogao da se raspiše konkurs za koordinatora Kancelarije, ili uvek kada ime neko slobodno radno mesto u prvom planu izbijaju članovi SNS-a. U predizbornoj kampanji smo slušali obećanja da neće biti stranačkog zapošljavanja, a od kada je Srpska napredna stranka došla na vlast u Čačku, pojedina radna mesta u javnim preduzećima se izmišljaju a zapošljavaju se stranački aktivisti, prijatelji i rođaci gradskih funkcionera SNS-a.

Ako uđemo u Distribuciju, Vodovod, Gradac i ostala javna preduzeća u Čačku, možemo videti stranačke aktiviste koji su primljeni samo da primaju platu, za posao koji ne obavljaju. Na jednom radnom mestu imamo po dva do tri čoveka, iz svake stranke po neko, pa se pitamo do kada će se izmišljati radna mesta i zapošljavati stranački aktivisti?

Gradska vlast u gradu koju sačinjava i koalicija okupljena oko SNS-a, godinama unazad nestručno vodi grad Čačak, i zapošljava nestručne ljude koji uništavaju grad Čačak, a mladi Čačani koji vrede napuštaju grad jer ne mogu da se zaposle od maminih i tatinih sinova, kao i stranačkih funkcionera.

Ozonpress

2 KOMENTARA

  1. Pa nemojte da vas čudi ovi muvatori zapošljavaju sve decu funkcionera, evo najnoviji slučaj u Kostolcu kada su zaposlili ćerku jednog direktora koga policija već drugi put privodi jer je oladio PD TE KO Kostolac za ništa manje nego 32 miliona evra, a oni mu zaposlili ćerku da mu ublaže patnje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime