Poslanik SNS priča kako se kocka i seksualno iživljava nad ženama

3
1229

Poštovani mediji,

Građanska inicijativa iz Aranđelovca, dostavlja Vam četiri video snimka, narodnog poslanika SNS, Milosava Milojevića,u kojima priča kako se kocka, seksualno iživljava nad ženama, i po svom nahođenju vrši uticaj na gradsku upravu za dobijanje lokacijskih dozvola.

Građanska inicijativa Aranđelovca, se zgražava zbog bahatosti ovakvih pojedinaca koji su nas grad doveli do ivice propasti.

Zahtevamo hitnu smenu Milosava Milojevića sa mesta narodnog poslanika i svih ostalih funkcija koje su mu poverene.

Građanska Inicijativa

3 KOMENTARA

  1. Cega se pametan stidi budala se sa time ponosi. Medjutim, zaboravljaju neljudi i izdajnici Boga i SRBstva da nicija sveca nije gorila do zore pa zato nece goreti vecito ni njihova sveca razvrata, pljacke i izdajstva. SVE STO DODJE TO I PRODJE! UBRZO PROLAZI I SADASNJE ZLO KOJE SE ZOVE DEMONokratija!

  2. Ma sta je ovde cudno ? Ne razumem. Pa kompletan sastav svakog funkcionera SNS, od onih po javnim preduzecoma do Glavonje, sve je to isti kalup i model ponasanja …. strahota, zaista ostali smo bez reci. Srbija je potonula u mrak. Pa to su isti oni primitivni radikali, secamo se odlicno. Sada su europejci ne ??

  3. Milojevića treba, po hitnom postupku, smeniti sa mesta narodnog poslanika! Ovo je strašno! To ima samo kod naprednjaka. Nije on jedini koji zloupotrebljava svoj položaj, i koji radi nezakonite i nepristojne svari. Tamo u SNS-u su gotovo svi takvi! Nemam reči… Kakva vlast, takvi i poslanici SNS… Nemam tolerancije prema njima!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime