Posle novih sankcija EU Rusiji, sledi „Evropsko proleće“

0
854

UKRAINE-RUSSIA-CRISIS

PONOVO smo svedoci Zapadne agresije koja iza sebe ne ostavlja ništa osim smrti i uništenih država.

Sećate li se izreke da se moramo učiti na sopstvenim greškama? Stiče se utisak da je zastarela jer stalno iznova i iznova ponavljamo iste greške. Glupo, zar ne?

Lideri kijevske hunte plešu ukrug isto kao španski bik posle teške borbe.Čini se da u Kijevu nemaju drugačiju strategiju osim laži – njihova omiljena fraza je: „Rusi upadaju!“.

Da vrh ukrajinske armije ima malo mozga – uništio bi Desni sektor i oligarhiju i tako spasio ostatak zemlje. Ali, on za to, svemu sudeći, nema hrabrosti.

Zapad je upotrebio sve trikove da sakrije ono što se zaista događa. Propaganda u medijima je doživela fijasko. Broj ubijenih i ranjenih vojnika ukrajinske armije dostiže rekordne veličine, dok bataljoni Desnog sektora više vole da se bore protiv nenaoružanih civila.

Ali, to nije sve.

„Incident“ sa malezijskim avionom koji je leteo na liniji MH17 – tempirana je bomba koja svakog trenutka može da eksplodira.

Ambasador Rusije u OUN, gospodin Čurkin, uz ironični osmeh je pitao Kijev: šta će da preduzme ako Rusija po minutima rekonstruiše sve događaje tog dana.

Kijev je na vrhu spiska osumnjičenih za masovna ubistva, a SAD su postale podstrekač i saučesnik nakon odbijanja da prikažu snimke kojima dokazuje da su dobrovoljci i Rusija krivi.

5117_0

MH17 „kreš sajt”

Najviše su stradali Holandija i Malezija jer su SAD i Ukrajina odbile da učestvuju u istrazi i sve prebacile na međunarodne organizacije.

Hunta nije uspela da isprovocira upad ruske armije – što su želele SAD – zato Ukrajina rat sankcijama cedi do maksimuma.

Mnogi političari iz EU tek sada razumeju da ih je Vašington prevario.

Da Vas podsetimo:  Verujem u jednog autora (O tome zašto preskakati reference)

Šefovi evropskih država bi morali podneti ostavku zbog izdaje sopstvenog naroda.

Porošenku je životno neophodna vojna intervencija Zapada i milijarde koje bi posle toga došle.

SAD će situaciju zaoštravati do kraja da bi ostvarile svoje zamisli – bez obzira na Obamine reči da se ne sprema da problem u Ukrajini reši vojnim putem. Međutim, očaj ga može naterati na očajničku avanturu.

Sećate li se poznatih reči Viktorije Nuland „F-K the EU“?

Nema sumnje da ove reči mogu biti bumerang. Na pragu je zima, a situacija u Ukrajini će biti sve lošija.

Ustanici šire zonu duž granice Rusije i Krima. Mariupolj je pod opsadom, a ukrajinski tajkuni su u gradu, kao žrtve, ostavili neznatne snage.

Donjeck i Lugansk će imati energente, a Kijev se grdno vara ako misli da će moći da igra bejzbol dok se zubata zima ceri.

Ako Obama i EU uvedu Rusiji nove sankcije i tako prikriju haos u Ukrajini, u Evropi će stradati zaposleni u automobilskoj industriji. Ako se to desi, bićemo svedoci interesantnog „evropskog proleća“.
Držim DIN, urednik američkog časopisa Veterans Today

G. Š.

Fakti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime