Poslednji evropski komunistički diktator

3
1324

MiloZlo komunizma, koje sada dosta ljudi pokušava da umanji, jer pada u zaborav, najbolje se vidi u Crnoj Gori.

Evolucija koju komunizam doživljava već ceo vek je prosto neverovatna. Imali smo mi u istoriji mnogo primera komunista, koji su se menjali kako se situacija menjala. U skladu sa okolnostima, a uvek u pravcu da budu vlast i da nastavljaju zulum nad srpskim i pravoslavnim narodom.

U Srbiji se to najbolje videlo kada su se najgori i najcrnji komunisti munjevitom brzinom presvukli u liberale, evropejce i nato lobiste, postali osnivači i članovi dosovskog režima, koji je skoro uništio Srbiju, jer je rasprodao sve, uništio vojsku, zdravstvo, školstvo, poljoprivredu. Ma sve, kao Huni. Ni kamen na kamenu nisu ostavljali. Lopovi, mediokriteti svih vrsta i profila, secikese i šibicari. Kakav je to mulj isplivao, to se nije videlo u svetskoj istoriji.

Da podsetim samo na dolazak na vlast podanika evroatlantskih centara moći, kao što su Đinđić, Koštunica, Đelić, Vlahović, Beba Popović, Pajtić, Šutanovac, Drašković i drugi. Ko je bio uvek uz njih? Ko ih je uvek podržavao? Pa naravno, komunisti i deca komunista. Pogledajmo Mićunovića, Vesnu Pešić, Latinku Perović, Natašu Kandić, Biserko, Sušu i još mnogo drugih. Sve pod plaštom i pričom o borbi protiv poslednjeg komunističkog diktatora.

Srbija je imala snage, pa se njihovih dela oslobodila i skinula ih s vlasti. Nažalost, vlast u Beogradu je u strahu od ove druge linije komunista, koji su najodgovorniji za zla nad Srbijom, pa im daje razna mesta i privilegije, umesto da ih razobliči i zauvek istera sa vlasti. Bez sinekura i novca oni ne bi opstali ni jedan dan i Srbija bi se spasila.

Ali moramo priznati da je njihov najuspešniji i najmoćniji član, čovek koji je na vlasti već 30 godina, koji diktatorski vlada vojskom, policijom, sudstvom, ipak neprevaziđeni Milo Đukanović. Svaka čast i Đinđiću i Koštunici i njihovim delima, koje su uradili protiv interesa svoga, a u interesu tuđih naroda i ostalima, koji pokazuju da Milu nije bilo lako i da je imao veoma oštru konkurenciju, ali on je u tom miljeu jednostavno kralj i uzor svim komunistima, liberalima i drugosrbijancima. Oni njega obožavaju do imbecilnosti.

Da Vas podsetimo:  U ustaškoj vojsci bilo je i Srba iz Srema!

Moja teza sa početka teksta o komunistima se najbolje vidi kroz njega. Ovaj diktator je bio komunista, pa se transformisao u socijalistu, ponekad je po potrebi bio nacionalista, bilo srpski, bilo crnogorski. Bio je i rusofil kada je to bilo dobro i bilo para. Posle je evoluirao u demokratu i liberala. I kao najbolji sledbenik i učenik Tita i partije, nastavio je gde su oni stali. Otcepio je deo srpskog naroda, stvorio novu sektu, koju naziva crkvom, i novu naciju – Dukljance.

I nikome ne smeta balkanski tiranin, koji vlada već 30 godina. Nema priče o ugrožavanju demokratije. Nema priče o zadnjem komunističkom vladaru. Nema priče u ljudskim pravima. Ništa nema, sem Mila. Kako je to moguće? Pa zar evroatlantski centri moći još nešto mogu da očekuju od njega, kada ga tako maze i paze? I odgovor stiže.

protesti-opozicije-podgorica-crna-goraCrna Gora ide u NATO pakt. Milo predvodi novo poniženje naroda i sprema novu izdaju. Kada se narod u velikoj meri pobuni protiv kriminala, protiv lošeg života, protiv diktature i represije, protiv anti-srpske histerične politike i anti-ruske, onda Milo i njegov komunistički režim optuže Rusiju i Srpsku pravoslavnu crkvu za nedemokratski pokušaj smene vlasti.

E, ovo je prevršilo svaku meru. Komunističkom tiraninu se mora stati u kraj. Komunistički tiranin u Crnoj gori mora pasti. Crna Gora se mora osloboditi zla koje ne bi izdržale ni mnogo veće zemlje.

Ko danas ćuti o ovome nije zaslužio da se bavi javnim poslom. Nije zaslužio da se nazove Srbinom. Onaj koji ćuti stavlja se u isti koš sa Kandićkama, Srbljanovćkama, Dapčevićima, Brozovima, Dolancima, Pijadama, Kardeljima, Đinđićima, Azemima i sličnima.

Vlast u Beogradu mora da se izjasni protiv diktatora i da podrži Srbe. Ko god to ne uradi, može se smatrati potomkom komunista i naslednikom njihovih dela.

Da Vas podsetimo:  A gde nam je ne-kovid bolnica?

Stevica Deđanski

Vidovdan

3 KOMENTARA

  1. Hm,hmm…nije lepo,svasta i svakog,nazivati Komunizam,Komunisti…koji nisu na vlasti,ako jesu,to znaci da kontra revolucija,nije uspela,glasali ste,ali,pobedio je “ sitnosopstvenicki mentalitet izabranih“..!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime