Pošta Srbije pokreće konkurs „Pismo Božić Bati“

0
151

Pošta Srbije u ponedeljak, 21. novembra pokreće novi nagradni literarni i likovni konkurs „Pismo Božić Bati“, a ovogodišnjeg tema je „Božićno jutro“, najavilo je to javno preduzeće.

YouTube

Kako se navodi, na konkursu do 31. decembra 2022. godine mogu da učestvuju deca uzrasta do 12 godina iz cele Srbije.

Na konkursu učestvuju likovni i literarni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova. Učešće može biti pojedinačno ili kolektivno – preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“, do 31. decembra.

Radove će ocenjivati komisija koju čine v.d. predsednika Upravnog odbora Udruženja književnika Srbije Miloš Janković, dizajnerke Jasmina Malešević i Grozdana Lalić, likovni i grafički umetnici Pošte Srbije.

Pošta Srbije izabraće i proglasiti pobednike – po šest najboljih autora u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji i dodeliti tri specijalne nagrade, a nagrade su vaučeri za tehniku, sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Rezultati konkursa biće objavljeni 14. januara 2023, uz naknadnu svečanu dodelu nagrada pobednicima. Nagrađeni radovi biće prikazani i na izložbi u PTT muzeju u Beogradu.

Više informacija se može naći na ovom linku.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime