Poštari Kragujevčanima donose pozive za Otvoreni dan Vojske

0
157

Na adrese Kragujevčana od jutros je krenuo da stiže poziv, u vidu flajera, za prisustvovanje Otvorenom danu vojske, koji se za Vidovdan održava u Kragujevcu.

Da su, svojevrsne pozivnice dobili, za sada su nam potvrdili samo meštani Šumarica, koji su i najbliži lokaciji na kojoj će se održati, kako su nadležni najavili „do sada najveći taktičko-tehnički zbor“.

Sugrađani sa kojima smo pričali, rekli su nam da su im flajere na kućnu adresu dostaljali poštari Pošte Srbije.

Gradonačelnik Nikola Dašić, juče je najavio početak promocije Otvorenog dana Vojske u vidu promotivnog spota i podele flajera. Ipak naši sugrađani su ostali zatečeni donošenjem flajera na kućnu odrasu i to od strane poštara.

Podsetimo, proteklih dana portal Glas Šumadije pisao je i o tome kako su sve osnovne i srednje škole dobile dopise od Školske uprave, da je potrebno da povedu učenike na, kako su je nazvali „vojnu paradu“.

Prosvetni radnici, roditelji, ali i sve opozicione stranke tom prilikom su izrazili negodovanje zbog „zloupotrebe dece u političke svrhe.“ Prvenstveno zbog toga što od roditelja niko nije tražio pisanu dozvolu za odvođenje dece na takvu manifestaciju.

Ali i činjenice da će na „do sada najveći taktičko-tehnički zbor“ govorti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, te da cela organizacija manifestacije više podseća na politički markteing i promociju vladajuće stranke, a ne na promociju Vojske Srbije.

IZVOR: Glas Šumadije

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime