Povodom glasanja u UN protiv Rusije – da li je Vučić izdajnik ili podanik

9
289

Srbija se svrstala uz NATO, naše osvedočene neprijatelje i sve priče o srpskoj neutralnosti i suverenosti, ovim potezom su poništene

Mirjana Anđelković Lukić (Izvor: Između sna i jave)

Srbija se izglasavanjem rezolucije u Ujedinjenim nacijama protiv Rusije, svrstala u jedinstven antiruski front koji predvode SAD.

Srbija se svrstala uz NATO, naše osvedočene neprijatelje i sve priče o srpskoj neutralnosti i suverenosti, ovim potezom su poništene. Sve u Srbiji se svodi na bednu propagandu, po kojoj mi, eto, kao mali i nejaki – moramo! Šta moramo? Zbog čega se naša vlada nije ugledala na Kineze i Vučićevog „brata“ Sija, koji je bio uzdržan. Zar nije mogla i Srbija da bude uzdržana? I to bi svako razumeo.

Ali ne, Vučić je morao da ulizički pokaže kako je uz NATO, koji nas je pre 23 godine divljački bombardovao i tada su nas svi u svetu, kao danas Rusiju, proglasili okupatorom i zločincima. Sve zapadne evropske zemlje su tada graknule na Srbiju; da li se Vučić seća tih dana? Bio je u Miloševićevoj vladi, ministar neki, valjda se seća tih dana, dok su njegovi vršnjaci ratovali na Kosovu i Metohiji, on se useljavao u luksuzni stan u „Crvenkapi“? Nije valjda zaboravio, ne pati valjda od demencije.

Rezultati glasanja u UN: za 141, protiv 5, uzdržano 34 (Izvor: Snimak ekrana/Glas Amerike)

Žalostan potez, na našu sramotu! Protiv jedinog moćnog i pravog prijatelja! Ništa ne može ovaj potez srpske vlasti da opravda. Tim potezom obrukali su Srbe, koji smo od tog istog sveta propatili mnogo zbog otimanja naše teritorije. Tom otimanju je dobrano doprineo aktuelni predsednik Srbije, koji bi trebalo da bude i moj predsednik, ali posle ovog gnusnog čina, ja ga se javno odričem!

Aleksandre Vučiću, vi više niste moj predsednik!

autor:Mirjana Anđelković Lukić

https://stanjestvari.com/

9 KOMENTARA

 1. Vučić je očigledno i izdajnik i podanik i bijednik i jadnik koji nekoga predstavlja, kojeg je netko izabrao da ga pretsavlja ………….. šta smo onda mi koji smo ga “ izabrali “ , ako je on sve što je nabrojano, i mnoogo gore od nabrojanog ??

  • Da li mislitete na one jadne penzionere, sendvicare, ucenjene poslom ili na zapad koji ga je postavio. To je njegovo biracko telo.Onda sva javna glasila, novine TV. i td. Normalan covek sigurno mu nije dao glas. Nadam se da ce se to 3. aprila promeniti. Zato olovku u ruke a pamet u glavu.

   • Mislim baš na sve ,tko na bilo koji način podrzava Vučića………..posebno na zapad , laznu opoziciju , ali i onu opoziciju koja je kao pozicija već izdala, i za koju nismo sigurni da li bi izdali još više, one koji dobivaju veliku podršku sa zapadne strane, diskretno, neprimjetno.Mislim i na onaj ogroni potencijal, koji ne zeli izaći na izbore, jer računaju da nije bitno tko je dobio više glasova, nego tko broji glasove. Nazalost, u pravu su ……………. a šanse da i oni izadju na izbore, u direktnoj je vezi sa kontrolom izbornog procesa, i da se to obznani unaprijed, na vrijeme .

  • Razumela sam ja sta ste vi rekli, ja sam samo detaljnije pojasnila. Prema tome bitno je da imamo zajednicki cilj.a to je da se ovoj vlasti koliko toliko stane na put.

  • Ova stvar je mnogo ozbiljnija nego sto se čini.U naše ime vlast je izdala našeg jedinog saveznika. Ako misle da su se pametno izvukli od ucena sa zapada grdno se varaju. Srbija je okružena NATO trupama i bez ikakve bliske pomoći. Pritisci će se pojacati na Srbiju i samo čekaju povod da nas za svagda vojno razlupaju,rasparcaju i ponize. A mi smo ni na Istoku i ni na Zapadu po recima naših političara. U prevodu oni će pobeći na Zapad a narod će ostati na zapadnom Balkanu. Kada malo bolje razmislite vidi se da NATO sprema okupaciju Srbije. Čekaju samo neki banalan povod da nas napadnu i to ce nas napasti iz Rumunije jer su im tamo baze a i Rumunska vojska je najaca u regionu (termin lokalnih vladara bivsih republika regiona). Ja imam samo jednu otadžbinu a to je Srbija i bas me briga za sve naše predsednike koji su bili od trenutka raspada velike države koja se zove Region. Svi su bili izdajnici….

 2. Tek si sada shvatila da nije tvoj predsednik? Moj nikada nije ni bio. Ta ljiga da mi bude predsednik? Ma važi! On je daleko ispod mene!!!

 3. Не може неко из Чипуљића бити „издајник“. Он је само инсталирани квислинг. Ко и даље не види шта се ради нема нажалост много памети.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime