Poziv na bojkot separatističkih izbora!

2
1488

Povodom predstojećih lokalnih izbora koji se održavaju po ustavu i zakonu separatističkih vlasti iz Prištine Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ poziva sve Srbe širom južne srpske pokrajine da ove izbore bojkotuju.

Narodni pokret „Otadžbina“ podseća sve Srbe na Kosovu i Metohiji da Albanci punih dvanaest godina nisu izlazili ni na jedne izbore koje je organizovala Republika Srbija. Ni na predsedničke, ni na parlamentarne, ni na lokalne. Podršku i savet za bojkot srpskih izbora Albanci su imali od strane zemalja EU i SAD. Iste te zemlje zajedno sa režimom u Beogradu primoravaju Srbe da svojim izlaskom na separatističke izbore legalizuju i legitimišu još jednu albansku državu na Balkanu.

Međutim, ako već građani podlegnu ucenama i neviđenim pritiscima režima Aleksandra Vučića i izađu na ove izbore od jedne greške napraviće drugu ako glasaju za tzv. Srpsku listu. Ta tzv. Srpska lista stoji iza nasilja koji diktatorski režim Aleksandra Vučića sprovodi prema političkim neistomišljenicima na severu Kosova i Metohije. Nasilje se ogleda u paljenju automobila, bacanju bombi, pucanju na domove političkih protivnika, ucenama, pretnjama i drugim oblicima klasične državne torture.

Tzv. Srpska lista je svojim glasovima izabrala Hašima Tačija za predsednika samoproglašene republike Kosovo. On se sasvim opravdano od strane švajcarskog advokata Dika Martija optužuje za trgovinu ljudskim organima Srba. A zbog ubistva srpskih policajaca nalazi se na poternici MUP-a Srbije. Ista „Srpska lista“ je dovela na vlast, za predsednika separatističke vlade, Ramuša Haradinaja, koga Aleksandar Vučić naziva koljačem srpske dece.

Gola je laž kada Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM kaže da je „Srpska lista“ državni projekat, jer oni koji gaze važeći Ustav Republike Srbije time što proteruju srpsko pravosuđe sa Kosova i Metohije, nisu državni, već antidržavni i antisrpski projekat, duboko suprotan srpskim državnim i nacionalnim interesima.

Da Vas podsetimo:  Hrvatska prognala Srbe, a Srbija joj zahvaljuje plaćajući “ratnu štetu”

Po duhu i delu tzv. Srpska lista je najmanje srpska, ona je šiptarska.

Kosovska Mitrovica
18.10.2017. godine

Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“

kmnovine.com

2 KOMENTARA

  1. Ovi odavno bi bili u zatvor da ste vi otpor i sada Stamatoic,vi i Otadzbina i Obradovic za povratak parlamentarnu monarhiju i vlada spasa od rodoljuba Branko Dragas ,Dragan Radovic,Jugoslav petrusic,Slavko Nikovic naravno svi od vas konji nisu kompromitovani jer mi koji smo po svetu ce mo vas podrzati a mi smo 20 miliona pet generacija ali tri za zivota ako vratite pravu kraljevsku vojsku narodnu a ne rezimsku i dajte sansu ovom sidikatu vojske i policijei svi zajedno treba d a organizujete bez krvi generalni streik da se ova Vuciceva izdajnicka vlada zaustavi i zatvori ih i nimum 40 gidina zatvora kao i svi i od1990- 2017 poreklo kapitala .Njih samo oni mogu da pohapse ovaj sljam i ako napravite sustem na internet za prilogom atasment pasos ili legitimacija Srpska oni padaju i niko ne moze da vas spreci i nas kao sto je Trump pobedio.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=fYN3uuBESXY (VLADA SPSA)
    OVO JE DOKAZ KOJI SU TO LOPOVI :
    http://web-tribune.com/tema_dana/kako-je-politicka-elita-zajedno-sa-tajkunima-opljackala-srbiju-prljavi-dil-vucica-sa-prljavim-igracima-tranzicije-video A OVO JE NASA ZADNJA SANSA BRACO SR BI pa nda bi mi i nasa deca i unuci sa nasom ekonomijom pomogli preporod cele Srbje da mladi ne odlaze u tudje zemlje ,ali Skandinaviski sistem nema blize socializmu i pravne drzave !

    http://web-tribune.com/tema_dana/kako-je-politicka-elita-zajedno-sa-tajkunima-opljackala-srbiju-prljavi-dil-vucica-sa-prljavim-igracima-tranzicije-video

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime