Poznata emisija SKINUTA sa programske šeme RTS

1
1082
Foto: printscreen

Emisija „Balkanskom ulicom“ koju je na Javnom servisu uređivala i vodila Vesna Dedić, skinuta je sa programa nakon 18 sezona.

Radio-televizija Srbije više neće emitovati čuvenu emisiju, a tim povodom se oglasila poznata novinarka.

Vesna Dedić se obratila svim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i zahvalila onima koji su verno pratili njen rad i otkrila da neće biti prikazana specijalna emisija koja je trebalo da obeleži 18 godina postojanja „Balkanskom ulicom“.

„Emisija `Balkanskom ulicom` počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija `Balkanskom ulicom` je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka `zlatni dan`. Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom“, napisala je Vesna na Instagramu.

Mediji su nedavno pisali da je emisija autorke i voditeljke Vesne Dedić „Balkanskom ulicom“ više neće biti deo RTS, ali to je bilo na nivou spekulacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Emisija Balkanskom ulicom počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 tv sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5.januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija Balkanskom ulicom je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka „zlatni dan“. 💖Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom. 💖#balkanskomulicom #idemodalje 😂

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана

Izvor: Novosti

1 KOMENTAR

  1. Vesna,kao sa tobom,tako će biti i sa ostalim pristalica ove kriminalne vlasti sa tvojim direktorom,jer ste svojim ćutanjem doprineli ovom cirkusu na TV-U.Tako će i ostale pristalice ovih kriminalaca posle masovnog naseljavanja arapa,uvideti svoje poltronstvo,ali će biti kasno.Svi vi ste odgovorni,nego se ne oglašavate dok vas nediraju,a vi mislite da se to samo drugima dešava,dok vi ne dođete na red.Čekamo samo onu šoravu Oliveru i onu iz Plejboja,da počnu da dreče,e tada ćemo na njih celu cisternu fekalija,svakom svoje.Komrakov vam nije bio pouka,da te podsetim,to je ono udbaško gova…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime