„Prašak“ u Potočarima

4
1200

PRAŠAK“, kako dobri poznavaoci beogradske drugosrbijanske scene nazivaju jednog lidera kombi strančice koju je dobri čika SKOT javno ugurao u srpski parlament na poslednjim izborima, radosno je obavestio javnost da će on svakako i ovog jula skoknuti do POTOČARA, zarad „svetle budućnosti“ srpske mladosti, mada čini se ipak ponajpre zarad samog sebe!

Tim pre štio je „PRAŠAK“ odnedavno imenovan za savetnika ŽELjKA KOMŠIĆA, hrvatskog člana Predsedništva BiH (muslimanski izbor!), jer ima podobno teritorijalno poreklo!

Ide jesen, idu očekivane predizborne aktivnosti u Srbiji, vredi se angažovati, dokazati se i novom gazdi u američkom poslanstvu, pa još četiri godine na skupštinski budžet, na jasle koje su garantovane ako novi nadzornik preumljivanja pozitivno oceni zalaganje, počev od POTOČARA!

POTOČARI su tako postali nova nezaobilazna referenca u karijeri svakog birokrate u Briselu i svake gnjide u beogradskom kolaborantskom klubu, jer tu se dogodio „srpski genocid“, ej, da se zna! Zato i dragi HAN (slučajno trezan) oštro zahteva da Srbija prizna „genocid u Srebrenici“ ako želi u porodicu „srećnih naroda ujedinjene Evrope“, koja se vidljivo raspada, ali naspram Srbije pokazuje zajednički tvrd stav!

Navodno ničim izazvani Srbi, jer višegodišnja ubistva nezaštićenih civila, žena, dece, staraca i ranjenika u Podrinju, iako se to slučajno dešavalo baš pred očima demokratske EU, dragog NATO i gomile ratnih reportera (zauzetih jurnjavom za svojim Pulicerom), koji ne priznaju stvarne srpske žrtve, ali muslimanske su bile neophodne da se nametne radna teza o „genocidnim Srbima“!

Srbi će potom u holivudskim filmovima zameniti okrutne Vijetnamce, koji u svojoj okupiranoj zemlji neopravdano kinje jadne američke okupatore jer su pre svog zarobljavanja slučajno počinili i poneki ratni zločinčić, ali bio je rat, i dešava se to!

Da Vas podsetimo:  Vapaj Srba sa Kosova: Oduzeli su pravo našoj deci i na lečenje, situacija ne miriše na dobro

Samo, ti okrutnici su primitivni, i ne razumeju tu složenost realnosti koju scenaristi iz Holivuda potom gledaocima serviraju ko pitu zeljanicu uz ladno pivo, da užitak bude potpun!

„PRAŠAK“ je zato odlučio i ove godine da podrži borbu za zabranu revizije lažne teze o „srpskom genocidu“, iako holandski sudovi sistematski i uporno odbacuju ranije presude za „dokazano nedelanje DAČBATA“ u vremenu kada se taj „genocid“ dogodio, a razne navodne majke, tete i humanitarke NVO sada potražuju materijalnu odštetu za pretrpljenu bol, što ipak ide samo iz holandske državne blagajne! Zato „srpski genocid“ može, al` odšteta ne može, i to još za izmišljeni genocid, pa šta je mnogo, mnogo je!

Uostalom, lako je Holanđanima, njih ne muči dokazivanje za karijeru dežurnog pljuvača srpskog naroda, a „PRAŠAK“ ima toliku konkurenciju, a konkurencija ne bira sredstva, valja se dokazati, te su POTOČARI postali najvažnija stavka u tom dokazivanju!

Uostalom, i ceo sastav SE će i ove godine liti krokodilske suze što ti bezobrazni Srbi nikako neće da „zasluženo“ ponesu oreol „genocidnog naroda“, da evropskoj bagri najzad lakne, jer nije lako slušati priče o istrebljivanju celih naroda po belom svetu i biti potomak kolonizatora, slušati priče o holokaustu i imati porodične fotografije dragih predaka u uniformi nacističkih jedinica romantičnog naziva „mrtvačka glava“ (bili egzekutori SS u logorima!), biti potomak onih humanista što su tamanili Židove, Jermene, Rome, Srbe, Beloruse, Maloruse, Ruse, Poljake, Grke, ili biti potomak dragih pomagača tih nacističkih tamanitelja, koji su se baš dokazali!

Zato su praktični britanski eksperti i pokrenuli tu akciju dokazivanja „srpskog genocida“, znaju oni da će sav šljam balkanski da se rado uključi u tu „plemenitu“ nameru, pre svih humani Nemci i Austrijanci, Hrvati, Bugari, Šiptari, muslimani, svi potomci onih što su samo tobož „svoje“ izgrađivali, baš slučajno na srpskoj zemlji i nad srpskim narodom, koji eto ne ume da se ukloni sa puta! „PRAŠAK“ je samo očit primer, predstavnik uspešnih soroševskih kursista iz Pešte i Segedina, čedo planera petooktobarske okupatorske realnosti, koja u Srbiji traje već skoro dve decenije sa sve vidljivijim učinkom!

Da Vas podsetimo:  Srećna Nova godina

Samo, srpska istorija koju toliko prekrajaju da se ne prepozna, ipak pamti pet vekova otomanskog zuluma i četiri veka katoličkog ubeđivanja, te su POTOČARI i kratki i nedostatni, pogotovo što ih i sami njihovi kreatori sve više ogoljuju iznošenjem istine o toj sramnoj laži!

Biće da su zato zabrinute tete iz NVO nedavno na savetovanju u Sarajevu i zavapile, da dragi i dobri čika INCKO odmah zakonom zabrani negiranje „srpskog genocida“, koji ima da traje dok je i poslednjeg Srbina!

Doduše, „Prašak“ se naravno ne računa, i on i slični njemu već poodavno su samo europejci ……!

Vladimir Frolov
Izvor: srpskistav.com

4 KOMENTARA

  1. Dokaz našeg kolonojalnog polozaja su , Čeda prašak, Sonja Biserko, Nataša Kandic, Jelena NATO Milić, Srdja Popović, Zene u crnom ( crno u zenama ) ……….smučilo mi se i neću više da nabrajam.
    Niti jedna „normalna“ suverena, slobodna drzava ne bi dozvolila neometano, javno djelovanje ovakvih spodoba , čije djelovanje je protiv svake logike, ali i protiv zakona …………..
    Ali, ukoliko glumiš drzavu, a u stvari si kolonija, onda ti ne odlučuješ ništa, nego sprovodiš šta ti gazda kaze !! Kada gore spomenuti završe u zatvoru, biti će to nagovještaj slobode, poput ptica koje nagovještavaju proleće time što su se vratile……….

  2. I danas se može videti grafit ispisan na jednoj samoposluzi u beogradskom naselju Mirijevo. On glasi: „Čeda prašak“. To je još jedan dokaz izuzetnog duha, koji poseduju Srbi i obdarenost da jednom ili sa dve reči, iskažu nepogrešivu istinu ili tačnost. Trošiti dalje reči na jednu od gnjida, koja zbog novca ili tuđih interesa, javno ispoljava autošpvinizam usmeren prema sopstvenom narodu, je sasvim nepotrebno. Takvih moralnih nakaza, nažalost možemo naći i u drugim državama, ali to nam nije uteha. Prosto treba im zaželeti, da se što pre politički slupaju sa svojim kombijem i zavrže tamo gde i pripadaju: auto ili pravom smetilištu !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime