SNS promoviše letovanje u Grčkoj

0
964

U jeku kampanje premijera Aleksandra Vučića da građani letuju u Srbiji, predsednik niške opštine Palilula i funkcioner SNS-a Boban Džunić uručio je sportistima nagradno putovanje u Grčku, poklon turističke agencije opštinskog većnika.

2015-06-28_075512 Boban Džunić ispred fotografije premijera koji promoviše letovanje u Srbiji; foto: Dragan Vidojković

Prijem je u kancelariji predsednika Opštine upriličen u čast svetskog fudbalskog šampiona Andrije Živkovića i Stevana Živkovića, prvaka Evrope u kik-boksu.

Tom prilikom njima su, dok su stajali ispod fotografije premijera Vučića, uručeni vaučeri za desetodnevno letovanje u zemlji na jugu Evrope.

Boban Džunić je odbacio mogućnost da on time promoviše letovanje u inostranstvu, suprotno naporima vlade i premijera Vučića.

To vi konstatujete da ja propagiram letovanje u Grčkoj, što je netačno. Vaučere je dodelila agencija „MM turs“, a ja sam pozvao sve agencije u Nišu koje su zainteresovane u promociji zdravog života i sporta i pomognu našim reprezentativcima. Agencija je dodelila vaučere, a ne Gradska opština Palilula – kazao je Džunić.

Džunić je kraju razgovora dodao i da nema veze gde su vaučeri uručeni i da je to moglo biti „na ulici, u opštini Palilula ili Media centru“, kao i da on ove godine „neće letovati, kao ni prošle godine, već će biti u Nišu“.

Novinari zasada nisu uspeli da dobiju komentar Milana Andrejića, opštinskog većnika i vlasnika turističke agencije koja je sportistima poklonila letovanje.

Međutim, vredi pomenuti da je jedan od dobitnika nagradnog putovanja Stevan Živković ujedno i predsednik omladine SNS u Nišu.

Ljubica Stojanović

Južne vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime