Predizborna pozivnica od „narodnog“ predsednika

0
748
Foto: B. S.

Bila jednom jedna zemlja i u njoj jedna vlada „NARODNA VLADA“. Na čelu te zemlje bio je jedan jako dobar i osećajan čovek, kog su od milošte zvali „NARODNI PREDSEDNIK“.  On je mnogo brinuo za budućnost te zemlje , i za svu decu koja su u njoj živela, a sve to se dešavalo nigde drugde nego na brdovitom Balkanu.

Ova priča koju sam vam u gore navedenom tekstu ispričala bila bi jako lepa da je istinita ali nažalost nije niti je blizu istine, već je veoma daleko od nje. Pre nego što vam ispričam šta mi se pre nekoliko dana dogodilo, red je da se najpre predstavim.

Ja sam Dušanka Tomović iz Lučana, ali moje trenutno prebivalište je u Čačku.  Po zanimanju sam medicinska sestra i već četrnaest godina sam u penziji. Nakon više od trideset godina rada u zdravstvu otišla sam u penziju, koja je slobodno mogu reći smešna za tolike godine smenskog rada.

Umesto da uživam u zasluženoj penziji i da mi penzionerski dani prolaze bezbrižno, ja moram da izdržavam svog tridesetogodišnjeg sina koji je nažalost još uvek nezaposlen, i da se sekiram zbog njegove neizvesne budućnosti.

Ono što mi se pre nekoliko dana dogodilo, dodatno mi je podiglo pritisak i uznemirilo me.
Jednog dana zazvonio je moj mobilni telefon, i kada sam se javila obratio mi se ženski glas koji mi je rekao da sačekam nekoliko minuta jer će se uskoro uključiti Predsednik Vučić, koji želi da razgovara sa mnom, i da mi nešto kaže. Nakon nekoliko minuta začula sam predsednikov glas koji mi je uz predizborni slogan „ZA NAŠU DECU“ deklamovao sve ono što je već danima pre toga deklamovao na televiziji.

Da Vas podsetimo:  Prosеčnа potrošаčkа korpа vеćа od prosеčnе plаtе – i to zа 10.000 dinаrа

Ne mogavši to više da slušam uznemireno sam progovorila „SLUŠAJTE VI MENE GOSPODINE PREDSEDNIČE ŠTA JA VAMA IMAM DA KAŽEM!“, ali odmah nakon tih mojih reči veza se prekinula. Razmislivši malo nakon toga shvatila sam da je u pitanju „PREDIZBORNA POZIVNICA OD NARODNOG PREDSEDNIKA“  i da je predsednikov glas snimljen, pa snimak njegovog glasa puštaju već dovoljno iziritiranim ljudima, da ih dodatno iritiraju.

Sudeći po tome čime se  „NARODNI PREDSEDNIK“ sve služio u ovoj predizbornoj kampanji nije ni čudo što je njegova stranka osvojila apsolutnu vlast. Taj rezultat je dobar, ali samo za njega lično, a ne za celu državu, jer jedina deca, o kojoj  on misli, i za koju se on brine su samo njegova deca.

Nadam se da ćete ovaj tekst objaviti u celosti.

S poštovanjem,

Dušanka Tomović
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime