Predrag Bogićević – Srbin koji voli svoju braću Srbe

0
1826

Država Srbija drži u ekstradicionom pritvoru ratnog vojnog invalida Predraga Bogićevića na zahtev tužilaštva Republike Crne Gore, iste one Crne Gore koja je priznala nezavisnost samoproglašene lažne države Republike Kosovo. Sada nam je jasno, svima nama običnim ljudima zašto nije više ministar pravde g-din Nikola Selaković , već je na tom mestu g-đica Nela Kuburović. Nikola Selaković ne bi stavljao na greh Predragu Bogićeviću što je svojim telom hteo da štiti braću Srbe u Crnoj Gori ukoliko bi policija primenila fizičku silu nad njima. Ispoštovao bi ga kao što je ispoštovao generala Vladimira Lazarevića kada se vratio sa služenja zatvorske kazne iz Haškog tribunala.

Predrag Bogićević
Predrag Bogićević

Scenarista koji je izmislio slučaj terorizma u Crnoj Gori je očigledno napravio grešku u scenariju, jer pobogu zbunio se čovek jer je u isto vreme radio na dva scenarija, te je tako dobio dve neuspele predstave :

1) Slučaj pokušaj ubistva premijera Crne Gore i zauzimanje crnogorske skupštine gde postoje izvršioci , ali ne i oružje.

2) Slučaj oružje u Jajincima , za mogući atentat, ali nema izvršioca.

Očigledno neuspelo spinovanje u oba slučaja od istog scenariste.

Ministarstvo pravde drži u pritvoru čoveka koji nije imao nameru da beži. U javnosti je pre njegovog hapšenja nekoliko nedelja ranije objavljena informacija da postoji zahtev za njegovo izručenje, umesto da beži Predrag je svakoga dana redovno dolazio na svoje radno mesto u Pošti Srbije , a posle toga odlazio kući. Tako da će Predrag Bogićević ući u istoriju rada našeg pravosuđa tako što će biti prvi ratni vojni invalid koji je izgubio zdravlje zbog ranjavanja u Vukovaru 1991 godine kao pripadnik rezervnog sastava JNA , kojeg će da isporuče isti oni koji su tada iskupljali dobrovoljce , a sada pričaju neke druge priče jer su izašli u međuvremenu iz “puberteta”, pa kao zreli ljudi shvataju svoje greške iz mladosti i kaju se zbog njih.

Da Vas podsetimo:  Šapić je ocenio da je idealan budući gradonačelnik Beograda i malo nas je sramota

Tvrdim da bi Predrag Bogićević poturio svoju glavu na svaku onu kamenicu koja je pala na glavu premijera Aleksandra Vučića u Potočarima samo zato što je Srbin, isto kao što je hteo da poturi svoju glavu ispred crnogorskog pendreka ukoliko krene na glavu braće Srba u Crnoj Gori.

Crna Gora temelji slučaj na osnovu izjave svedoka saradnika Aleksandra Sinđelića koji je kako list Alo prenosi psihički ozbiljno poremećen.

Branimo Predraga Bogićevića isto onako kako je premijer branio Batu Gašića i Zlatibora Lončara, dok se Nikola Selaković ne vrati. Predrag Bogićević je dobar čovek i branim ga zato što sam patriota, njegov dobar prijatelj i saborac .

Ratni vojni invalid zbog ranjavanja u Vukovaru

Aleksandar S. Raković iz Aranđelovca

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime