Predsedniče, gde Vam je maska?

4
1267
Foto: printscreen

„Ja masku da nosim neću“, izjavio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se očigledno pridržava zaveta, dok ceo svet radi drugačije i preduzima sve preventivne mere u vreme pandemija koronavirusa, a od juče i epidemije u našoj zemlji.

Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Kraljevine Norveške Jernom Eugenom Jelstadom, a u prostoriji su svi nosili zaštitne maske, pa čak i kamerman, samo ne predsednik, kao ni njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević.

I dok predsednik ovakvim ponašanjem šalje veoma loš primer građanima Srbije, koje je i sam upozoravao da su „neozbiljni“ i „neodgovorni“, član IO Socijalističke partije Srbije Branko Ružić je svetao primer.

Predsedniče, ugledajte se na Branka Ružića… ili na kamermana. Ili se ugledajte na građane. Bolje nego oni na Vas.

Izvor: Direktno.rs

4 KOMENTARA

  1. Predsednik odavno ima masku. Bolje bi bilo da ga ne leci njegov ministar zdravlja, Zlatibor Loncar, niti da mu decu poducava njegov ministar prosvete, Mladen Sarcevic.

  2. Моја борба против злочиначког вируса корона је ограничена у четири зида стамбеног простора, коју нико не чује, осим свевишњег. Свако јутро кличем: “Смрт корони вирусу, слобода и живот пензионерима”! Помоћ стиже касније??

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime