Predsednik Srbije da „otvori karte“ za Kosovo i Metohiju?

3
1126

Kosovo i Metohija nisu ulog za „pokeraše“

T. Kresović/ foto: vidovdan.org

Predsednik Srbije u najskorije vreme treba da otvori „karte“ svojih razmišljana i predloga rešenja za Kosovo i Metohiju koja bi morala da budu analizirana u vladi i parlamentu i predočeana građanima pre nego što se pokrene referendum.Predseddnik Srbije kaže „ Predložiću narodu ono što mislim da je najpametnije i najbolje, posle stotina i stotina noći, razmišljanja i sagledavaja svega, i pre svega pogleda u budućnost i onoga kako Srbija treba da izgleda u budućnosti, a čuvajući interes Srbije i našeg naroda na KiM“.Lična mišljena predsednika Srbije moraju da se definišu kao vladin predlog i stavljena prvo na razmatranje kroz parlament pre nego što budu deo narodnog izjašnjavanja.

Izbeći po svaku cenu sukob vlasti i SPC oko Kosova!

Predsednik Srbije napominje da opozicija nema predlog rešenja za KiM, ali „jedino što znaju je da su protiv svega“.Duh odgovorne politike je da vlast uvaži interese i opozicije kroz parlament i širu javnost i da se ne konfrontira sa SPC jer je to sunovat i za Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji.Kosovo i Metohija ne brani se samo stranim investicijama nego pre svega sabornim stavom nacije šta se dobija šta gubi,šta se daje , a šta se nesme bez obzira na težinu i cenu,posebno u uslovima slabosti u EU ,sukoba SAD sa EU i Rusijom i ozbljnim namerama širenja „Velike Albanije“ na Balkanu.

Rešenja za Kosovo bez nametanja i ucena!?

Predsednik države po Ustavu i zakonima svoj stav koji nemože biti iznad i izvan Vlade i parlamenta mora zasnivati na onim rešenjima koja ili pružaju zadovoljene nacionalnih i državnih interesa ili se odlažu do „boljih dana“.Predsednik Srbije javnosti i opoziciji mora da izbije sumnju da se ne radi i „nametanju rešenja“ i prihvatanju pritisaka kao modela politike.Predsednik Srbije napomnije da je opozicija već rekla da je reč o izdaju i veleizdaji, iako, kaže, ne znaju ni o čemu se priča, o čemu je reč ni šta će da bude. „Ne smeju da kažu ništa, već samo “Vučić je spremio izdaju““, rekao je.Nacija mora da otkloni svaku sumnju da državni vrh ne radi pod ucenama već po Ustavu i zakonima i nacionalnoj savesti.Predsednik Srbije za opoziciju kaže „ A, onda će, kaže, da izađu sa pamfletom – „zašto referendum, ne može referendum, jer neće biti demokratski“.Opozicija iako je slaba i razjedinjnena nemse od vlasti da se tretira sa poniženjem i arogancijom , a da se prema administraciji EU ponaša sa dozom „snishodljvosti“. .Referendum je demokratsko sredstvo za državnu odluku,ali vlasti su dužne da jasno i brz rukavica saopšte moguće opcije koje su već na stolu i koje su „zacemantirane“.Buduća priprema referenduma nakon institucionalno odgovorne politike deo je i vlasti i opozicije i nacionalnih institucija.

Da Vas podsetimo:  Državni praznik u Takovu: Nema ni zastava ni službenika

Predsednik Srbije „ od dobro jutro do laku no攓!

Predsednik Srbije govori o uticaju opozicionih medija koji su protiv njegove politike.Predsednik Srbije kaže „Malo je Šolakovih i Ðilasovih medija, malo nam je od Danasa, Vremena, NIN-a, Nedeljnika, N1 kao broja jedan najvećeg kablovskog operatera u Srbiji… Sve emisije na Prvoj i B92 su direktno protiv nas. Šta još hoćete, hoćete da kažete da imate problem u jednoj televiziji“Predsednik Srbije je svaki dana svojim aktivnostima na svim TV kanalima i medijima skoro 300 dana u godini više ili manje.Realno ako bi bili objektivni Predsednik Srbije je dnevno više u medijiskim izveštajima nego svi predsednici Srbije od 1990 godine više od Miloševića,Milutinovica Tadića ili Nikolića, i nema jutra ili većeri koji ne počinje ili se ne završava sa radnim i drugim aktivnostima

Mediji pod vlašću vlasti, tajkuna i CIA!?

Predsednika Srbije .Predsednik Srbije kaže „Kada ste me poslednji put videli u studiju RTS? Ja ne pamtim, a predsednik sam… Hoću da vam kaže kako idu ta preterivanja… Ili bi valjda trebalo da se ne izveštava o aktivnostima predsednika, premijera, da nemamo državu…“,Predsednik Srbije je aktivan, čak aktivniji nego čitava vlada Srbije i sve institucije zajedno, i zato je prisutan od „jutra do večeri“ u medijima .Istovremeno da budemo precizni kablovsku mrežu SBB i neke medije drži pod kontrlom bivši sef CIA Dejvid Petreus koji je na početku svoje biznis i špijunske misije u Srbiji bio u bliskom susretu-poseti sa tadašnjim predsednikom vlade,a sadašnjim predsednikom Srbije koji mu je poželeo uspeh u investiranju u medijski sektor u Srbiji. Dakle CIA preko svojih ljudi drži neke medije i kablovske operatere kroz tz privatne strane firme koje su dobro došle u Sbiju.Tu je i Soros i njegov biznis koji odgovrara Predsedniku Srbije ali ne recimo i vlastima u Mađarskoj članici EU i NATO,a da ne govorimo u Ruskoj federaciji.

Da Vas podsetimo:  Više se ulagalo u rejting pojedinih političara, nego u zdravstvo

Tomislav Kresović

vidovdan.org

3 KOMENTARA

  1. Svi koji su dosli navlasti poslije petooktobarskog prevrata, automatski su se i zaduzili kod onih koji si im pomogli, odnosno kod onih koji su ih postavili na celo Srbije!
    Ne otplacivati “ kredit “ znaci zavrsiti poput Djindjica. Dakle i Vucic danas, je duznik isto koliko i
    Tadic svojevremeno! IZDAJA KOSMETA je cijena koju moraju da plate ! Placa se u “ratama” !Svaki novi potpis ( rata kredita ) znaci korak blize prema priznanju fantom drzave ! Zato je sve tajno,
    sve u rukama jednog covjeka, on sve odlucuje sam, on vodi ravno u propast vlastitu Drzavu!!.
    Kako ga zaustaviti??? Da lì je vec namjesteno da poslije njega dodje jos gori i veci VELEIZDAJNIK!!??

  2. Karte su već odavno na stolu. Treba pažljivo analizirati ono što govore Rasim Ljaić i Ivica Dačić. Ko razume, svhatiće. Svako čudo za tri dana!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime