Predsednik vlade Srbije Ana Brnabić?

2
3148

Srbija pod uticaj poltike “gej lobija”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred velikim je iskušenjem da svoju stranku čiji je lider SNS i širu koaliciju „ostavi na cedilu“ i da se po preporuci EU, odnosno Nemačke, da za predsednika vlade Srbije predloži ministarku u vladi pripadnicu gej populacije Anu Brnabić. Da li iza ove moguće odluke stoji unutrašnji sukob u SNS i koaliciji, spoljni saveti iz EU predsedniku Vučiću, je to ili želja da se izabere kandidat koji će će biti najbolji „operativac“ za potrebu politike Aleksandra Vučića.

Ana-Brnabic-620x350
Ana Brnabić

Ukoliko se Predsednik Srbije odluči za Anu Brnabić koja je vanstranački kandidat odnosno ima podršku SNS to je realni okidač za podele i sukobe u SNS, ali i govori da će novi kabinet trajati najviše šest meseci do raspisivanja prevremenih izbora. Postavlja se veliko pitanje čije sugestije i savete predsednik Srbije sluša. EU sve više favorizuje za premijerke i ministre žene, ali na „velika vrata“ se uključuju pripadnici LGB populacije odnosno tz „gej lobi“. Sve je više pripadniika gej lobija i LGB u vrhovima vlasti država u EU. Aleksandar Vučić ima mogućnosti da izabere iz SNS i koalicije, ali eksperte i ženu za mesto predsednika vlade, ali opredeljenje za pripadnicu gej populacije bi predstavljalo „revoluciju“ u tradicionalno pravoslavnoj državi koja je usvojila zakon protiv homofobije, ali se drži principa da poštuje vrednosti pravoslavonog i tradicionalnog morala u Srbiji bar kada je reč o vršenju vlasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže: „Moje je bilo da saslušam sve. Imao sam svoj stav i pre toga i razmišljaću o svemu što sam čuo. Ostaviću još par dana dok ne donesem odluku“ Vučić je istakao najviše bio iznenađen onim što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS koji su izričito oštro izneli stav da su kao partija zaslužili mesto premijera.

Da Vas podsetimo:  Novi Klinički centar je klinički mrtav
brnabic
Jedni tvrde da je ovo Brnabićeva, dok drži devojku na povocu. Dugi kažu da to nije ona.

“Slom” pravoslavla i uspon protenstantizma u Srbiji

Zorana Mihajlović kaže “Potpuno je normalno da Vučić donese odluku ko će biti predsednik vlade, sada kada je on predsednik države, te nikakvi posebni razgovori unutar naše stranke ne moraju da budu. Sigurna sam da će se sa njegovim predlogom svi složiti. To je moj stav“. Postoje dva autoriteta. Mišljenje Predsednika Srbije kao predlagača i vodeće stranke SNS gde je Predsednik Vučić za sada i lider stranke, ali i šreg javnog mnenja koje je dalo poverenje Aleksandru Vučiću i SNS. Koplja na “Andrićevom vencu” i polemike u SNS se ukrštaju i lome oko ministarke Ane Brnabić. Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je da bi u slučaju da dobije takvu ponudu, razmislila o njoj. Potpredsednik SPS Branko Ružić poznat po čestim kontraverznim izjavama o Predsedniku SNS i sada Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kaže: „Međutim, načelno nikada nisam protiv toga da stručni, kvalitetni kadrovi i kadrovi sa vizijom koji pripadaju nežnijem polu ponesu odgovornost za najvažnije funkcije u državi. U konkretnom slučaju još više imam sluha za jedan takav epilog kada znamo da je pravo na različitost u srpskom društvu još uvek u nekim strukturama tabu tema“. O kom nivou kormila će biti reč, uskoro ćemo saznati. Da bi se razbio politički “tabu” u slučaju da Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mandat za sastv vlade ponudi Ani Brnabić generalni sekretar predsednika Srbije nekadašnji ministar pravde Nikola Selaković otišao je da traži mišljenje u Patrijaršiju SPC oko mogućeg predloga za predsednika vlade za Anu Brnabić. Srbija ulazi u fazu rušenja tradicionalnog morala srpskog društva i sve više pristaje na karikaturalne oblike protestantske politike.

Tomislav Kresović

www.vidovan.org

2 KOMENTARA

  1. Slovenacki politicar Zmago Jelincic dugo ve govori da su na zapadu najjaci gej lobiji. Zato se sve vise homoseksualnost namece pravoslavnim zemljama sa ciljem satanizacije. Sto je doskora bilo bruka i sramota, danas je moda. Pored Djokovicevih koji u skole na mala vrata uvode budizam i neke meditacije koje u pravoslavnom svetu oznacavamo idolopoklonstvom, sad ce i u vladi da nam mozak ispiru nastrane osobe. Homoseksualnost je bolest i to treba leciti. Nas koji kazemo istinu napadaju da smo netolerantni, homofobicni, da vrsimo diskriminaciju, a u titino vreme su cutali kad je bilo najvise diskriminacije. Spasi nas Boze od antihrista i slugu njegovih!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime