Predsedniku sindikata „Sloga“ u Vojsci Srbije izgorela kuća

2
2641
Ilustracija / Foto: unsplash.com

Predsedniku sindikata “Sloga” zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, Dejanu Pavloviću jutros je oko 01.45 izgorela kuća na adresi Vojni sportski centar – Surčin, gde živi kao vojni zakupac.

Kako se navodi u saopštenju Sloge, u trenutku požara u kući se nalazio Pavlović, koji je samo pukom srećom ostao nepovređen, jer je zbog jakog laveža pasa uspeo da se probudi i spasi život iz objekta koji je totalno izgoreo.

Na licu mesta se nalazilo više vatrogasnih vozila koja su sanirala požar, a po odluci nadležnog tužilaštva vršiće se uviđaj.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” sumnjaju da je požar podmetnut, zbog, kako dodaju, činjenice da je Pavloviću poslednjih dana od njegovih nadređenih više puta sugerisano da smanji svoje sindikalne aktivnosti, da ne istupa saopštenjima, intervjuima u javnosti i pisanjem po društvenim mrežama.

Oni podsećaju da je nakon opširnog intervjua u listu “Svedok” protiv Pavlovića pokrenuta disciplinska prijava.

„Takođe, tokom vanrednog stanja i pandemije Dejan Pavlović je u ime sindikata i članova podneo krivične prijave protiv komandanta poligona „Pasuljanske livade“ potpukovnika Nebojše Lojpura i komandanta 2. Centra za obuku u Valjevu pukovnika Zorana Smiljanića zbog propuštanja mera da preduzmu propisane mere za čuvanje života i zdravlja ljudi zaposlenih u Vojsci Srbije“, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Danas

2 KOMENTARA

  1. Дa нам Бог сам помогне свима…ово је страшно шта се дешава храбрим и добрим људима!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime