Predstava sa “vukovima”! Vučićevi mediji i saradnici najavljuju njegovu ostavku

2
131
Foto: Printskrin/TV Prva

Jeste da sluge globalista širom sveta podnose ostavku, kao recimo Švabova ljubimica premijerka Novog Zelanda, jeste da je Vučić u Davosu “otpisan” i stavljen da sedi u magareću klupu, ali večerašnja najava Informera da će veleizdajnik iz Čipuljića podneti ostavku na mesto predsednika je pre nova režija koja ima za cilj da progura prihvatanje nemačko-francuskog sporazuma.- piše Srbin Info

Blatoid Informer javlja da se Vučić večeras sastao sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Informer nariče kako su pojedini funkcioneri pokušali da „pametuju“ i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je sve to strpljivo saslušao, a onda je poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će se, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on će vođenje države prepustiti ‘pametnijima’.

Odmah nakon emotivnog obraćanja saradnicima predsednik je napustio centralu SNS, javlja Informer.

Kako saznajemo, isto je učinio i predsednik IO SNS Darko Glišić. On je predsedniku Vučiću rekao:

– Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju ili sve ovo nema više smisla!

– Ostavka i povlačenje bi bilo jedino časno i hrabro što bi Vučić mogao da uradi nakon svega. Ali čast i hrabrost ne idu uz njega, tako da će do kraja igrati melodrame sa ciljem što dužeg ostanka na vlasti – kaže Miroslav Parović.

Da od ostavke nema ništa, objasnila je i Dragana Trifković:

– Ne treba očekivati da će se Vučić povući. On o tome ne odlučuje. Deset godina je imao odrešene ruke, a kod Zapada nema besplatnog ručka.

Da Vas podsetimo:  Vrhovni sud Njujorka: Vratiti na posao službenike otpuštene zbog odbijanja vakcinacije

 

2 KOMENTARA

  1. Sve oko Vučića je oduvjek jasno, onima koji imaju Boziji dar razmišljanja. Upitni i nedefinisani, čudni,
    nepredvidljivi smo MI ……NAROD ,! Naši neprijatelji nam se rugaju …. “ Nitko ne moze Srbina da toliko bije, koliko on moze da trpi “ ….. I kada su naši neprijatelji u pravu, Boga radi, ali i zbog nas samih, moramo priznati da su u pravu !! Šta nam je sve radio Vučko ovih deset godina……………..i još uvjek ga trpimo !?!

  2. MA KAKVA OSTAVKA?

    Ko veruje da će ΛV podneti ostavku, postavlja se na koju funkciju? Naime, pored funkcije prvog čoveka, on je premijer, ministar svih ministarstava, nadzorni organ puteva ì železnice, glavni ekonomista i još mnogo toga. Ako podnese ostavku ko će voditi nabrojane funkcije, kada osobe koje su na čelu one su bili poltroni, aplaudirali i klimali praznim glavama vođi, a od diploma, mislim samo na papir, koje su kupljene i potkupljene, plagijati doktorata, pečenjari. Ma, kakva ostavka, ne dolazi u obzir, vođa kada završi fakultet za trenera, radiće kao trener, a njegovi kadrovi ne mogu čuvati ni ovce i svinje, jer opada brojčano stanje, zato neka ubede šefa da ne podnosi ostavku. Pre nego podnese ostavku, ukoliko se ne predomisli, da penzionerima vrati otete penzije, koje je nemilosrdno otimao od 2014. do 2918. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime