Poligraf na premijeru

0
1167

t-300x300Premijer Srbije Aleksandar Vučić ne samo da je prošao poligrafsko testiranje, već je isto ocenjeno kao istorijsko, nadahnutno, veličanstveno, državničko, a po mnogo čemu i sveto, tako da će rezultati ispitivanja biti uramljeni i pronošeni o Božiću i Vaskrsu po hramovima u zemlji i inostrantsvu, umesto prevaziđenih i retrogradnih ćivota.

– Ono što za sada mogu da saopštim jeste da je premijer postigao bolje rezultate na poligrafu nego ijedan takmičar u „Slagalici“, „Kviskoteci“ i „Kefalici“, što je izazvalo interesovanje stotine stranih investitora za ulaganje u Srbiju, tako da već planiramo izgradnju i poligrafa na vodi, kao i da nas EU nagradi otvaranjem još nekolicine poglavlja koje bi premijer prema svim rezultatima rešio kao sudoku, ili lakšu ukrštenicu…- saopštio je Stefanović dr. Nebojša, lekar opšte prakse na stažiranju u MUP-u, pokazavši najnapredniji model takozvanog detektora laži, koji nije smeo da prođe Vučića- dok je Vučić njega pokidao ko Velja čokanjče i Bata Gašić kvadrat pločica!

– Gedajte i divite se, ovo je premijer prošao za manje od pet minuta, mada više od šest treba samo da se zagreje, barem prema uputstvu koje smo dobili uz njega…- sprava koju je ministar opšte prakse pokazao jeste dobrano ličila na toster, ali samo za neuke, zlonamerne i neupućene.

– Šta, bre, toster?! Vidite li da jasno flomasterom piše: „poligraf“, a ne „polimark“, tako da nikakv kečap, senf ili majonez ne idu uz ovo! To što se otvara na preklop kao toster, što su nacrtani neki sendviči, viršle i batačići, to samo slikovito označava težinu pitanja koja se postavljaju ispitaniku, a premijer je, tek da znate, prošao čak i šniclu, ovu poslednju sliku, što u istoriji poligrafa nije niko pre njega, ne zakukavši ni jedanput: „Peče, bre, gasi“, i to ne samo zato što sam ja gurnuo ruku umesto njega, već zato što nije imao šta da krije…- prikazani toster, pardon, poligraf biće predat Narodnom muzeju, ako ikad bude rekonstruisan i otvoren.

Da Vas podsetimo:  UKRAJINA

Skromno, tek u nekoliko reči, bez pompe i samoreklamiranja i sam premijer se kratko osvrnuo na poligrafsko testiranje, koje za razliku od poligrafa jeste prošao, rekosmo već, a cvrkuću i ptice na grani, koje su naterane da se vrate s juga, imaju važnijih poslova u Srbiji.

vucic10Ako me pitate reći ću vam bez uvijanja- da, prošao sam poligraf i prvi u Srbiji javno izgovorio njegovo ime! Pitanja su bila uobičajena: „Da li hodate po vodi“; „Jeste li Vi mesija“; „DA li Vam je u Kini ukradena lična karta, pa sad njihov premijer pokušava da uzajmi neke milijarde na Vaš račun“; „Da li Vam je i dalje neprijatno koliko nam dobro ide“; „Šta ćete sa viškom radnih mesta koji se polako ali sigurno pojavljuje“; „Ima li slobode medija u Srbiji i koliko dnevno“; „Kad će ugovor o „Beogradu na vodi“ biti fotokopiran i objavljen“ i slično, na koja sam rutinski odgovorio, a Nebojši će opekotinice proći za mesec- dva, treba da maže neki jekoderm i ne pipa doktorat neko vreme…- tek ovlaš se premijer osvrnuo na čitavu aferu, raširio krili i odleteo u nove radne pobede!

Poligraf će, inače, tokom decembra biti izložen ispred Nemanjine 11, gde će svi poklonici moći da ga celivaju i tostiraju sendvič na brzinu, kako bi već od nove godine krenuo put banjskih lečilišta u kojima će oboleli biti tretirani sedenjem i trljanjem o njega, što će prema svim procenama dovesti do začuđujućih izlečenja!

Poligraf se nažalost nije izjašnjavao, ali kako saznajameo i dalje odbija da se podvrgne Vučiću, što govori o njemu i specifikacijam iz upustva za korišćenje…

Mihailo Medenica

dvaujedan.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime