Premijer uhvaćen u laži i napad na novinarku Istinomera

3
1186

Najjači utisak ove nedelje:
Još jedna laž koju je Vučić bez imalo stide izgovorio u kameru i naravno, kao po običaju, napao i vređao novinarku koja se usudila da postavi pitanje.

facebook.com/Utisak-nedelje

3 KOMENTARA

  1. Koja moralna nakaza! Koje ljudsko zlo? Menjao bi Ustav zbog huligana? Vučić bi da iskoristi problem huligana za rešenje, sve izvesnijih, protesta nezadovoljnih i gladnh i razočaranih i izigranih građani Srbije. Huligani neka caruju, pa oni su njegova družina. Ali, to je bilo pre nekoliko meseci, sada se dosetio da na Srbe svali krivicu genocida a da bi zadržao poziciju i uništio kritičare njegovog ružnog lika i sumanutog dela. Utvrđivanje činjnice da Vučić laže je, po meni, manje bitno jer je to opšte poznata i svakodnevna pojava.

  2. Dobro to, Bili boj jos nije stigao da ga nauci da Ameri kazu „nikad ne reci nikad“. Ali slusaj njegovo obrazlozenje toga zasto nema snage da resi problem huligana – nema veze s razumom. Pri tom je to sto je rekao da nema snage ustvari istina, jedina istina u svemu sto je rekao, i zato ju je i zaboravio. Prvo, istine su za njega opasne, drugo – pamcenje lazi ima apsolutni prioritet, jer je to oduvek bilo sve sto je imao da ponudi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime