Premijera predstave „Ana Karenjina“ 22. januara u niškom Narodnom pozorištu

0
134

Nakon što su zbog glumaca zaraženih kovidom, a zatim i same epidemiološke situacije odlagali premijeru predstave Ana Karenjina, iz Narodnog pozorišta u Nišu sada najavljuju da će ona premijerno biti izvedena u petak, 22. januara i subotu, 23. januara.

U ulozi Ane Karenjine, kažu iz Pozorišta, publika će imati priliku da vidi dve glumice – Draganu Mićalović u premijernom izvođenju 22. i prvoj reprizi 24. i Katarinu Arsić premijerno 23. i u drugoj reprizi predstave 25. januara.

Karenjina glumi Dejan Cicmilović, Vronskog Miloš Cvetković, Ljevina Stefan Mladenović, Kiti Nađa Nedović Tekinder, Doli Bratislava Milić i Katarina Mitić Pavlović, Stiva je Danilo Petrović i Serjoža Vuk Marinković – kažu iz Pozorišta.

Režiju, dramaturgiju i scenografiju potpisuje Irfan Mensur, a autorsku ekipu čine još i kompozitor Aleksandar Sanja Ilić, kostimografkinja Biljana Krstić, koreografkinja Danica Ničić, lektorka Nataša Ilić, asistentkinja scenografije i kostimografkinje Katarina Filipović i organizatorka Ivana Stojanović.

Ulaznice za predstavu koštaju 600 dinara i mogu se kupiti na blagajni Pozorišta svakog radnog dana od 10 do 20 sati.

Izvor: Južne vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime