Premijerova arapska veza

2
1325

Dobija se utisak da je aktuelni srpski premijer odnekud fasciniran arapskim naprednjaštvom, ekonomijom i kulturom. Kao jedinka, naravno, on na to ima pravo; ali kao čovek koji se nalazi na čelu države, takva bezrezervna vera u arapsku vrstu prosperiteta mogla bi da se Srbiji vrati kao bumerang. Osvešćenje bi moglo da dođe suviše kasno.

2 KOMENTARA

  1. Da je vlada dala tih 40 miliona evra JAT-u i JAT sa tim milionima iznajmi avione (kao sto je Air Srbija uradila) ne bi mozda bilo potrebe za prodajom. Ovaj podatak, koji je Vucic mozda neoprezno izneo godinu dana kasnije, doprinosi glasinama da je slabljenje i na kraju unistavanje JATa bilo dugo planirano…

    Vucic je izneo jos nekoliko tvrdnji i podataka o kojima cu pisati u otvorenom pismu narednih dana.

  2. Mislim da je dosta blefiranja.Vučićevi arapski prijatelji su Dinkić&compani.Novci koji su iznešeni na Cipar,pa onda u Švicu,sad se nalaze u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i to zahvaljujući Dinkiću.Sada se ta lova vraća kroz razne investicije,a pod kontrolom Vučića.Sve izgleda idealno,čak i njegov interes u tome izgleda skromno,ali budući da se radi o velikoj lovi i nije baš tako.Samo lud čovjek može povjerovati u ono što se servira javnosti.Vjerujem da bi se sa mojim stavom složio i D.Margetić koji je i razotkrio ove muljaže.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime