Premijeru, ne zaboravite otete Srbe

0
874

Pismo nade za spas otetih Srba,porodica čiji su članovi kidnapovani na KiM, poslalo je pismo premijeru Vučiću kojim ga mole da, pošto kaže da ne da akumulaciono jezero Gazivode, da ne da ni otete Srbe.

ubijeni-i-oteti-kim
Foto: Srđan Krunić

PREMIJERU VUČIĆU MOLIMO VAS „NE DAJTE ALBANCIMA OTETE SRBE“

Mi porodice od 1998. godine, ne znamo gde se nalaze kidnapovani naši članovi porodica!

To su sve prve civilne žrtve, maj – jun 1998. godine kada rata nije ni bilo, oteto je 10 rudara kopa „Belaćevac“ koji su bili na svojim radnim mestima kao i seljani iz Retimlja i Opteruše kod Orahovca. Oteto je 15 seljana iz familije Kostića pa zatim Božanići, Nikolići… iz svojih kuća i sa svojih njiva. Teroristička UČK-a ciljano je sve radila da bi inicirala akciju (srpske vojske i policije) i gde su nakon toga ubijani u zasedama pa sve do montiranog „Račka“ uz pomoć Vokera iz OEBS-a i to bez dozvole saveta bezbednosti UN da bi NATO izvršio agresiju nad čitavom Srbijom.

U navedenoj agresiji ubijeno je na stotine i stotine civila, žena, dece, vojnika i policajaca.

Od dolaska NATO-a i KFOR-a oteto je 1.300 Srba, Roma, Goranaca…

Premijeru Vučiću, porodice otetih Vas preklinju i mole da u Briselu od Albanaca zahtevate da oslobode otete Srbe. Ako je DOS-ovska vlada i DS bez uslova za otete Srbe mogla da oslobodi 2.108 Albanskih terorista i zločinaca, poput braće Mazreku, Vi imate prava da od Albanije i od bivših vođa UČK-a zatražite slobodu za otete Srbe.

Ništa nije važnije od ljudskih života, pa samim tim ste u obavezi da prvo rešite pitanje života otetih Srba,u Briselu!!!

U saopštenju izdatom danas u Beogradu, koje potpisuje Upravni odbor Udruženja, Vučića podsećaju na vapaj 2.500 Srba koji ovo od njega traže.

Da Vas podsetimo:  Reljić: Nema više ko da na Zapadnom Balkanu poštuje Zapad

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime