Premijeru, podnesi ostavku!

2
999

2015-10-15_055809Aleksandre Vučiću,

Nakon jučerašnjeg potpunog debakla u Briselu, debakla koji se najbolje vidi na Tvom preneraženom licu, pozivam Te da podneseš ostavku.

To je Tvoj jedini politički izlaz iz ove zamke u kojoj si sam upao. Nema drugog rešenja.

Podnesi ostavku! Povuci se iz politike!

Svako Tvoje dalje zadržavanje na mestu premijera Srbije je štetno za Srbiju i opasno lično za Tebe.

Brisel bespogovorno traži da ispuniš sve preuzete obaveze. Oni su Te doveli na vlast i Ti si prihvatio da sprovodiš njihovu politiku. Tako si naneo ogromne štete Srbiji i građanima Srbije. Tako si danas sebe doveo u opasnu klopku.

Zaslepljen si apsolutnom vlašću i ne vidiš šta se sprema. Okružio si se poltronima, prevrtačima i bitangama, koji će te prodati i izdati, kao što si Ti prodao i izdao Srbiju. Tvoji saradnici su danas Tvoji najveći neprijatelji. Lažu Te i varaju. Ne žele da Ti kažu istinu, jer Ti njih uopšte ne interesuješ. Oni Te guraju u sigurnu političku propast. Oni već sada prave dilove gde će se udomimiti nakon Tvog političkog poraza. Ti si im samo poslužio da se obogate i da sada mogu političkin da trguju.

Brisel ti je dao ultimatum. Oni traže da se ispune preuzete obaveze. Krstaši nikome ne praštaju. Nemaš vremena za velika razmišljanja. Moraš brzo da doneseš odluku.

Odlučio sam da Ti pomognem. Uprkos svim mojim dosadašnjim kritikama, želim da Ti istinski pomognem. Vidim da si se potpuno izgubio i da više ne možeš da nosiš istorijski teret svoje izdaje. Tvoji saradnici te namerno guraju u propast. Sakrili su se iza Tebe i čekaju da Ti sve sam uradiš.

Da Vas podsetimo:  Hristos se rodi!

Poslušaj me!

Znaš da sam iskusan i otvoren. Neki drugi me nisu poslušali. Nisu razumeli istorijske tokove. Doživeli su političke i životne katastrofe. Vreme je pokazalo da su moje procene bile tačne.

Budi mudar! To ti je sada najpotrebnije. Moraš da se izvučeš iz omče koja se steže. Kako?

Podnesi ostavku!

Iznenadi krstaše. Iznenadi svoje proračunate saradnike. Povuci potez koji ne očekuju.

Spasi sebe i Srbiju!

To Ti je jedini siguran izlaz. Nadmudri krstaše. Tako ćeš izbeći njihov gnev. I kaznu.

Preduhitri svoje saradnike. Pusti ih niz vodu. Pre nego što oni puste Tebe. Nisu zaslužili Tvoju brigu.

Podnesi ostavku!

Raspiši izbore na svim nivoima vlasti. Oslobodi medije! Povuci se iz politike! Pusti neka SNS propadne. Misli na sebe i svoju porodicu.

Izvini se javnosti na zlostavljanju. Traži oproštaj od Boga. Osami se i pati. Čitaj. Razmišljaj. Skupljaj snagu za novi život. Daleko od politike.

Pokaži da imaš snage za novi početak. Postani bolji čovek od svoje promašene politike.

Iskreno Ti želim da uspeš u tome. Iskreno se radujem Tvome uspehu.

Ako me poslušaš, pokazaćeš svoju mudrost. Ako nastaviš ovako dalje, izlažeš sebe i Srbiju velikim rizicima.

Podnesi ostavku!

Branko Dragaš

dragas.biz

2 KOMENTARA

  1. Imam primedbu na naslov.Po meni treba da glasi:“Podnesi ostavku i povuci se iz politike!“Nemam nikakvu primedbu na sadrzaj teksta,jer nema sta da se doda niti oduzme,ali poruka iz naslova se poklapa upravo sa onim,sto ce AV da uradi,a to je:-podnece ostavku,da bi iznudio prevremene izbore-zakazace izbore za sv. Nikolu,kada ocekuje minimalnu izlaznost,jer ce izaci, masovno,samo njegovi bezboznici.Koristeci sva sredstva,dokopace se jos jednog mandata,posle koga nam ni blagi Bog nece moci pomoci.Jedini spas za sve nas je da nestane sa politicke scene.

  2. OOOO Dragaše najpoznatiji srpski intelektualče, pusti kola nek idu nizbrdo vidiš kako se lepo zaleću.Ovo tvoje upozorenje je očinsko i brižno.Pametni mogu da ga protumače kao saučesništvo.Pusti Cara neke se šepuri u „Carevom novom ruhu“ nema tog saveta koji je antidot za vlašću zaslepljene.Čak i kad se skrše oni u zatvoru čuvarima zapovedaju…..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime