Press – Bloger Fest 2019

0
890
Foto: printscreen

Počinje drugi po redu festival za blogere i instablogere! BLOGER FEST je manifestacija koja okuplja ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd.

Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici tj blogeri i instablogeri imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobija autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo. Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života.

U nedelju, 10. novembra 2019. godine, u prostorijama DKCB, Takovska 8, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2019.

Foto: printscreen

Kroz druženje na BLOGER FEST-u, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat. Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dodji i podrži blog zajednicu!

Karte su u prodaji online preko Tickets.rs ,dostupne su i na svim TICKETS VISION  prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

PROGRAM FESTIVALA

www.blogerfest.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime