Pretnja novinaru Južnih vesti: “Dao bih ti ja metak u čelo!”

0
1362

2015-01-01_070249Nakon objavljivanja teksta o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, novinaru Draganu Marinkoviću preko Fejsbuka upućene pretnje smrću. 

Ovo je druga pretnja novinarima Južnih vesti u istom danu. Posle noćašnjih pretnji novinarima niške redakcije kroz komentar na tekst o nameštenom tenderu u Nišu, poruke slične sadržine stigle su preko društvene mreže dopisniku Južnih vesti iz Leskovca Draganu Marinkoviću.

Reagujući na tekst o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, izvesni Miodrag Marinković je novinara najpre vređao na Fejsbuku, a zatim i uputio jasnu “poruku”.

…takvi ste vi nepismeni novinarčići koji se pozivate da dobijete status službenog lica. Dao bih ti ja metak, govno posrano nepismeno!

2015-01-01_070444

Prema nezvaničnim informacijama iz leskovačke policije, osoba koja je pretila je lekar.

Načelnik Policijske uprave u Leskovcu Vladimir Žugić potvrdio je da je upoznat sa incidentom i da se na tom predmetu radi.

Tužilac se saglasio da postoje elementi krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i mi ćemo već sutra ujutru preduzeti sve propisane mere — kaže načelnik Žugić.

Južne vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime