Priča iz Negotina koja pokazuje sav apsurd naših života

1
1636

Zvuči apsurdno, gotovo izmišljeno, ipak nije. To je samo jedna priča iz života u Srbiji. Radnika koji je čistio sneg morali su da spasavaju jer se zaglavio u snegu.

Radnik službe za čišćenje snega u Negotinu čistio je prilaz reonu „Cigansko Groblje”, pre nego što se zbog kvara mašine zaglavio u snegu.

Kako prenosi NG Portal, Dragan Stančulović radnu mašinu nije mogao da pomeri ni napred, ni nazad, sneg je i dalje padao, a gorivo je ubrzo nestalo jer je morao da se greje.

Na potezu na kome je čistio prilaz groblju visina snega dostizala je i do dva i po metara, a najlbiži put bio je udaljen nekoliko kilometara kroz visoke smetove.

U pomoć je uskočila negotinska Vatrogasno-spasilačka jedinica. Motornim sankama dovezli su gorivo i mehaničara, kako bi otklonio kvar.

Inače loši seoski putevi u Timočkoj krajini prethodnih dana gotovo da su bili neprohodni, a ni vozila za čišćenje snega nisu se probila do pojedinih mesta, pišeNG portal.

Nadležni u opštini Negotin ističu da se putevi čiste po prioritetima – prvi prioritet su putevi na kojima svakodnevno funkcioniše autobuski prevoz.

Izvor: ngportal.rs/BIZLife

1 KOMENTAR

  1. Kakav je ovo teks sa toliko pretencioznim naslovom,radnik čistio sneg pa ostao zarobljen u snegu,šta tu pokazuje sav apsurdih života,ovaj tekstopisac bi mogao da zna da se takve nezgode dešavaju ,rudari kopaju rudu pa ih zadesi nesreća,budu zatrpani,profesionalni vozači dožive saobraćaju nesreću.Nije ovo i najapsurdnija priča iz Negotina,ima ih bezbroj i nikakav sneg ne može da ih zatrpa,pa ovaj što se čudi nezgodi čistača snega neka malo pažljivoje pogleda oko sebe i brižljivije bira teme

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime