„Priča o 50 godina Novih fosila – Za dobra stara vremena”

0
386
Novi Fosili / Foto: YouTube Screenshot

15.NOVEMBRA U SAVA CENTRU kao veliko slavlje muzike, tradicije i ljubavi, za sve generacije

Retko koji muzičar ima moć nakon pedeset godina postojanja da na jednom mestu okupi toliko različitih generacija kao što to može grupa Novi fosili. Pola veka bogate muzičke karijere iznedrilo je hitove koji za mnoge predstavljaju fragmente uspomena na prve ljubavi, stara prijateljstva, mladost i brojne lepe i manje lepe trenutke u mozaiku njihovih života a koji se i danas slušaju sa istim žarom. Nostalgiju proteklih vremena oživeće Sanja, Marinko i Zec 15. Novembra u beogradskom Sava centru gde će ispričati „Priču o 50 godina grupe Novi fosili“.

„Veselimo se dolasku u Beograd i uzbuđeni smo zbog koncerta Sava Centru. Pripremili smo poseban program, posebne goste i sve je spremno da dostojno proslavimo ovaj veliki jubilej – 50 godina grupe Novi fosili. Prošli smo zajedno toliko toga i radosni smo što je ispred nas još jedna ovako velika avantura“ – rekla je uoči dolaska u Beograd Sanja Doležal.

Očekuju nas bezvremenski stihovi poput „Da te ne volim“, „Šuti moj dječače plavi“, „Košulja plava“, „Nebeske kočije“, „Kad budemo ja i ti 63“, a veče će uz Sanju Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca upotpuniti i brojni bivši članovi benda kao i gosti iznenađenja. Priča o Novim fosilima ne može se u potpunosti ispričati bez da se spomenu ili uključe svi oni koji su ih kroz proteklih pola veka zajedno stvarali, a uz nekadašnje članove benda, Sanji Doležal na pozornici će se pridružiti i jedno novo lice – i njena kćer Lea koja će sa majkom izvesti pesmu „Majčine oči“.

Sanja, Zec i Marinko potvrdiće da su jedan od retkih muzičkih sastava koji može na jednom mestu okupiti toliko različitih generacija i ujediniti ih u ljubavi prema muzici koja ni nakon pola veka ne bledi u svojoj popularnosti.

Da Vas podsetimo:  Narod, vlast i politika ( III deo )

PR TEAM

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime