Prikrivanje izdaje Kosova i Metohije

0
1465

zastava-srbija-hrvatskaNaprasna briga koju sadašnja vlast pokazuje za položaj Srba u Hrvatskoj u javnosti sve više stvara utisak da time želi da se opere kosovska izdaja uobličena briselskom rezolucijom Aleksandra Vučića.

Ovo prazno srbovanje akteulne vlasti kod Srba na Kosovu i Metohiji rađa zebnju: koji je sledeći ustupak Prištini od strane Beograda? Nije li to možda prosveta, zdravstvo ili oboje. Ovo tim pre jer je Aleksandar Vučić policiju, sudstvo, civilnu zaštitu zbog evropskih poglavlja predao separatističkoj tvorevini zvanoj repbulika Kosovo.

Ali ova briga za Srbe u Hrvatskoj nije iskrena jer predsednik Vlade Srbije strogo vodi računa da se ne zameri svojim zapadnim mentorima. Izbegao je da kaže da je „Oluja“ američki projekat, a da su Hrvati samo izvođači prljavih radova. On u ime srpskog naroda oprašta zločine a da ga za to niko nije ovlastio a najmanje porodice žrtava.

Ako stvarno želi da pomogne Srbima u Hrvatskoj neka Aleksandar Vučić afirmiše instituciju Republike Srpske Krajine, neka organizuje izbore za tu instituciju, da svu logističku podršku toj novoj vladi u egzilu i tako pokaže svetu da se Srbija nije pomirila sa uništenjem Republike Srpske Krajine.

Nažalost svi smo svesni da predsednik Vlade nema smelosti za takav politički poduhvat jer ne bi bio čovek mira na Balkanu bez obzira što je pre dve decenije zagovarao ideju da za svakog ubijenog Srbina treba ubiti sto Bošnjaka.

Da zaključimo, ovo ponovno srbovanje Aleksandra Vučića govori da se Srbiji približavaju izbori kako lokalni i pokrajinski tako i republički pa je i ovo jedan od načina da se jeftinim političkim marketingom dođe do nacionalnih glasova.

U Kosovskoj Mitrovici
08.08.2015. godine

Patriotski blok Kosova i Metohije

Da Vas podsetimo:  NA BRANIKU ISTINE-drugi deo

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime