Probudi se Srbijo

0
79

Piše: Mišo Vujović

Čitam naslov : “EU neće Srbiju, usvojena preporuka za prijem takozvanog Kosova u Savet Evrope”.

Kome treba Evropa u kojoj Nemačka dominantno preti!? Kome treba Evropa podeljena na zonu interesa Francuske i Nemačke kao instrument SAD koje joj spremaju dužničke okove nakon fakturisanja troškova rata u Ukrajini i novih zaduženja za preostale zalihe starog oružja!?

Kome treba Evropa koja se vraća neznaboštvu i idolopoklonstvu ?

Kome treba Evropa koja se izruguje Božjem liku pokušavajući da oslobađanjem ili legalizacijom raznih vrsta nastranosti potpuno obesmisli tradicionalne tekovine, te razbijanjem porodičnih vrednosti tronizuje patološka stanja kao prirodni evolutivni proces civilizacije.

Da li je tebi Srbine brate mesto u takvoj Evropi poplavljenoj fekalijama najnižih poriva u kojoj će se tvoja unučad transformisati u sve ono nepojmljivo generacijama tvojih predaka!?

Mišo Vujović

Hoćeš li Srbine brate da oblačiš unuku kao dečaka, a unuka kao devojčicu?!

Hoćeš li u Evropu u kojoj je svaka vrsta pušenja osim duvanskog dozvoljena? U Evropu u kojoj je popušio razum!

U Evropu koja pomera granice polne zrelosti kako bi pedofili prolazili nekažnjeno.

Ne trebaš ti Evropi još manje Evropa tebi. Ta neuzvraćena ljubav odavno je prekoračila svaku granicu mazohizma. Kao ljubav sa Hrvatima koji se diče tekovinom proterivanja pola miliona Srba na izdisaju dvadesetog veka koji je rušenjem Berlinskog zida razgoropadio avet fašizma u novom ruhu ali sa istom idejom ujedinjenja pod zvezdicama kao pod svastikom.

Hoćeš li Srbine brate da ljubiš dželate iz devedesetih čije su bombe ubijale decu. Zaboravljaš da su im prađedovi palili Srbiju 1914. godine, đedovi 1941. godine. Oni 1999. godine. Zaboravljaš, ali oni ne zaboravljaju, opraštaš ali oni ne opraštaju, ne znaš da mrziš ali oni znaju, nisi se svetio ali oni ne prestaju.

Da Vas podsetimo:  Još jedni prođoše izbori

Zar nisi svestan da si osuđen za sve ono što si im oprostio!?

Nisu te uništili sankcijama, bombama, otrovima, ali su smislili podlost da sam sebe žigošeš otklonom i gađenjem od svog bića. Da se samoporičeš do samoponištenja poput odbegle braće u islam, ateizam i rimokatoličanstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime