Probudi se srpski rode!

1
1071

Zadnjih nekoliko decenija merila ljudskih vrednosti u Srbiji su postala nakazna. Nekada su se ljudski kvaliteti merili čašću, poštenjem, znanjem, vrednošću, humanošću, radom, iznošenjem istine, a sada je sve obrnuto: beščašću, nepoštenjem, neznanjem, nehumanošću, neradom, lažima.

vakcine_vakcina_klix_baPo zakonu gravitacije talog pada na dno, a ovde u Srbiji je i to naopako – sav talog je isplivao na površinu. Oni sa tim osobinama su postali čelnici institucija, počev od najviših državnih do onih lokalnih. Uslov da neko bude na takvom položaju je da nema nijednu poštenu ćeliju, da je spreman da za lične interese za ogromnu količinu novca, mada ponekad i za šaku dolara, bezuslovno prodaje interese srpskog naroda. Prema podacima američkog instituta ‘’Kejto’’ iz 2014. god. Srbija je na počasnom 1. mestu u Evropi po siromaštvu (zlatno odličje, čime se Vučić ponosi). Na svetskom nivou smo nosioci bronzanog odličja – iza Venecuele i Irana. Siromašno je 1,8 miliona stanovnika i preti im fizičko istrebljenje jer su im ugrožene elementarne potrebe. Sve srpske političare – predsednika, premijera i ministre treba predložiti za nacionalne penzije na koje imaju pravo svi sportisti koji su na nekom evropskom/svetskom prvenstvu ili Olimpijskim igrama osvojili jednu od medalja, a medalja je odličje, svejedno u kojoj disciplini ostvarena.

Ne samo što državni lideri pokušavaju ekonomski – nemaštinom i bedom da satru stanovništvo, svojski se trude i preko uvoza genetski modifikovane hrane, fluorisanja vode, zaprašivanja aluminijum-oksidom iz vazduha, elektromagnetnim zračenjima preko predajnika za mobilnu telefoniju koji su postavljeni i gde treba i gde ne treba, po mogućstvu što gušće, a naročito na studentskim domovima, u blizini fakulteta, škola, zdravstvenih ustanova, na hotelima. Radiodifuzni talasi određene frekvence negativno utiču na moždane ćelije ljudi. Republička skupština je 2015. usvojila Zakon o obaveznoj vakcinaciji dece vakcinama koje u sebi sadrže živu, ćelije uginulih životinja i razne toksične hemikalije. Takvim vakcinama – pojedinačnim i koktelima vakcinišu bebe čim se rode kad im još nije razvijen imunološki sistem. U prvoj godini života prime već 10-ak. Posledice toksičnih i kancerogenih vakcina će se videti kroz godinu-dve. Predviđeno je da svako 4. dete bude autistično, a ostala 3 – šta se kome zalomi: leukemija, neki drugi kancer, multipla skleroza – u svakom slučaju mentalno ili telesno oštećenje ili oba zajedno. Ko odbije vakcinisanje svog deteta, biva kažnjen novčanom kaznom koja nije mala, zabranom upisa deteta u vrtić i u školu. Postoji mogućnost da takvim “nesavesnim“ roditeljima bude oduzeto dete i da bude dodeljeno na usvajanje nekom gej paru jer je to danas “in“.

Da Vas podsetimo:  Mračna tajna brda Vidrak

Narod je u teškoj apatiji, zombiran, da ne kažem da je već decenijama u komi kad nije reagovao ni na ovaj nakazni zakon. Svake godine u Srbiji nestaje po jedan grad od više desetina hiljada ljudi zbog negativnog priraštaja. Budući naraštaj će biti autističan, kancerogen, zbog čega se grade onkološke klinike za decu.

Pitanje je vremena kada će u Srbiji zbog toga što smo potpisnici “Kodeksa alimentarijusa“ zabraniti uzgajanje i upotrebu svega što je prirodno, uključujući lekovito bilje, biljne preparate, čajeve. Pripremaju nam Zakon o obaveznom doniranju organa. Šta je sledeće – čipovanje ljudi?

Probudi se srpski rode, ustani pre no što budeš istrebljen!

Čitalac „Korena“

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime