Promene bez promena: Zašto ne menjam “lošu vlast“?

3
1306

Nedavno na mojoj Fejsbuk stranici javio se izvesni Stefan Aksović sa zamerkom što ne menjam „lošu vlast”.
Čovek pametan k’o pčelica Maja. Ja bih rado menjao „lošu vlast” kad bih znao da će posle nje doći „bolja vlast”. Ali mislim da nije pemetno da se menja „loša vlast” da bi je zamenila gora.

Javio mi se i Nenad Pivaš, koji me je dobronamerno pitao kako znam da će ovu vlast zameniti gora. A kako da ne znam kada vidim ko predvodi opoziciju?! Opoziciju u Beogradu predvodi Dragan Đilas, multimiloner, tajkun, šef bivšeg kompradorskog žutog preduzeća. U Novom Sadu isto. Opoziciju predvodi Borislav Novaković, šef bivše žute podmornice.

Zatim mi se javio takođe dobronamerni Zoran Jovičić sa tezom da demonstrante predvode diskriminisani muškarci i očevi, koji se bore za svoja prava. Bilo bi dobro da je tako, ali nije. Među demonstranima nema mnogo očeva i muškarca koji u svesni specifično očinski i muških problema i koje se bore za njihova prava. Upravo obrnuto. Demonstrante predvode LGBT lobiju naklonjeni političari. U Novom Sadu, na primer, LGBT lobista Svetozar Čiplić. Opoziciju predvode ultralevi liberali. Na jednom opozicionom mitingu trebalo je da govori Mirjana Karanović. Nije govorila, ali sâm pokušaj govori odakle vetar duva. Rado bih menjao vlast kada bih znao da će je zameniti bolja, ali čini mi se da je može zameniti samo gora.

Sve je to razumljivo kada se ima u vidu da Srbijom od 2000. ne vladuju srpski političari, nego zapadni ambasadori. Stoga su svi naši „demokratski izabrani predsednici” zapravo kolonijalni upravitelji. Ne vidim da je čin velikog patriotizma da menjam „Milana Aćimovića” za „Milana Nedića”. Treba isterati „Nemce”, a ne menjati kvislinge.

Da Vas podsetimo:  Koga je zavrbovao hrvatski špijun Hrvoje Šnajder, ili: Znamo (li) ko nam je neprijatelj

Srbijom ne vlada ni Đinđić, ni Koštunica, ni Tadić, ni Nikolić, ni Vučić. Oni su samo poslušne marionete globalista i LGBT lobista koji istinski vladaju. Ja sam za korenite promene, a ne tek kozmetičke. Tražim istinsku suverenost Srbije, a ne tek promenu kompradorskih manekena.

dr Vladislav Đorđević
Izvor: kmnovine.com

3 KOMENTARA

  1. „Demokratija je najlošija forma države ako izuzmemo sve ostale“.
    Vinston Čerčil (1874-1965)

    Srbija je na žalost zaglavljena u „deomokraturi“…
    „Prosvećeni“ apsolutizam Velikog Vođe, koji je danas na delu, definitifno nije rešenje.

  2. Све то стоји, али шта сад? Ко су ти неукаљани које треба подржати? И на који начин?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime