Prosjakinja iz Knez Mihajlove svojim čoveštvom rasplakala čitav region

0
130

Baka koja prosi u Knez Mihajlovoj da bolesnom sinu kupi lekove i pelene je svojim humanim gestom kupila čitav region: Ljudi gledaju snimak i plaču, a njene reči mnoge su dirnule u srce.

Baka koja prosi za lekove i pelene za svog bolesnog sina, dala je novac za lečenje malog Jakova Foto: Instagram/krivokapic_luka / screenshot

Dobro se dobrim vraća, kažu, ali samo kada je plemenitost iznikla iz srca. Zato je jedna baka, koja prosi u Knez Mihajlovoj da bi svom bolesnom sinu obezbedila pelene i lekove, svojim humanim gestom zavredila naklonost čitavog regiona koji sada ujedinjen na društvenim mrežama želi da joj pomogne da reši svoje životne probleme.

Naime, dok su dobrovoljci prikupljali humanitarnu pomoć za jednog bolesnog dečaka, baka je iz svoje kartonske kutije za milostinju izvadila deo novca koji je sakupila i ubacila u kutiju za lečenje malenog Jakova koji pati od bronhopulmonalne displazije. I koliko god da nisu želeli da prihvate velikodušnost žene koja i sama bije bitku za život svog deteta, ali i puku egzistenciju, ona je bila upornija, a njene reči su rasplakale sve one koji su snimak pogledali.

„Spasi, Bože, svu decu sveta. Da nijedna majka ne zaplače“, izgovarala je baka dok je u kutiju za prikupljanje humanitarnih sredstava ubacivala isprošen novac.

Snimak je postao viralan na svim društvenim mrežama, a pored ove bake može se videti i na kartonu napisana molba svim dobrim ljudima da joj pomognu u lečenju sina.

„Molim pomoć za hranu, lekove i pelene za napokretnog sina od 36 godina. Hvala“.

Mnogi su istog momenta pozvali sve ljude koji su u prilici da pomognu baki koja pored sve svoje životne muke ima saosećajnost i želju da od svojih usta odvoji i pomogne onome kome zaista nečije malo u zbiru može značiti mnogo. Nažalost, i sama zna to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Eto, svako ko prošeta centrom prestonice i put ga nanese u Knez Mihajlovu, neka ne okrene glavu od ove žene jer njena muka je velika, ali joj je srce još veće.

Da Vas podsetimo:  SKANDALOZNE IZJAVE MILOMIRA MARIĆA U VEZI SA SRPSKOM VOJSKOM I BORCIMA

Viktor Veličković, Žena Blic

Naslov: Hronograf

https://hronograf.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime