Protest protiv NVO terora u Beogradu

2
1638

2014-04-06_234057

Republika Srbija kao demokratska i pravna država, a pre svega kao nacionalna država Srba, odavno više ne odlučuje o svojoj sudbini i sudbini svoga naroda. Skoro sve elementarne i suštinske odluke koje se tiču položaja Srba kao nacionalne zajednice u državi Srbiji ne donose njeni demokratsko izabrani organi već su pomenuti samo izvršioci onih odluka koje donose raznorazne »demokratske nevladine organizacije« finansirane iz inostranstva na krajnje netransparentan način.

Jedna od takvih NVO je i svima poznata organizacija »Žene u crnom« koja na svaki način, gde god joj se ukaže prilika, pokušava da uvredi i ponizi sve što je »srpsko« i što ima veze sa Srbima. Jedan od takvih pokušaja bila je i sramna organizacija protesta sećanja na »albanske žrtve genocida«, počinjenog od strane vlasti Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine. Kako stoji u saopštenju, cilj pomenutog skupa bio je »opomenuti Srbiju i međunarodnu zajednicu na stravične zločine nad albanskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji tokom vladavine Slobodana Miloševića«, te na taj apsurdni način »opravdati« 78 dana bombardovanja SRJ od strane NATO pakta.

2014-04-06_234157

Povodom ovog neviđenog pokušaja revizije istorijskih događaja i namernog zanemarivanja činjenice da srpske vlasti nikada nisu počinile nikakav genocid nad albanskom manjinom na području Kosova i Metohije te da je tako i sam NATO napad na SRJ bio akt agresije i otvorenog kršenja međunarodnog prava, iskreni i časni rodoljubi Srbije na čelu sa patriotskim pokretom Srpski sabor Zavetnici organizovali su 05. aprila 2014. godine u Beogradu protest protiv svih oblika antiustavnog i antisrpskog delovanja pojedinih nevladinih organizacija, čiji cilj je vređanje i omalovažavanje svih žrtava NATO bombardovanja, porodica poginulih ali i rodoljubivih osećanja većine građana Republike Srbije.

Tim povodom Zavetnici su pokrenuli i inicijativu za donošenje zakona po ugledu na Rusku federaciju, koji propisuje da se sve nevladine organizacije finansirane od strane spoljnih faktora i zapadnih ambasada, a koje se mešaju u unutrašnja pitanja Srbije i time otvoreno krše njen suverenitet, tretiraju kao strani agenti.

Da Vas podsetimo:  Pronađena devojčica (13) koja je nestala u Kragujevcu

2014-04-06_234130

Međutim, bez ikakve zakonske osnove, jake policijske snage sprečile su pripadnike Srpskog sabora Zavetnici da održe uredno prijavljeni protest ispred sedišta NVO »Žene u crnom«. Iako su pripadnici Zavetnika insistirali da im se u pismenoj formi dostavi rešenje o zabrani skupa, policija to nije učinila, pa se po svemu sudeći radi o ozbiljnom kršenju Zakona o javnim okupljanjima.

Nakon svega navedenog postavlja se pitanje ko to štiti nevladine organizacije koje podrivaju srpsku državu i svojim aktivnostima vređaju sve dostojanstvene građane Srbije?!

Tokom šetnje beogradskim ulicama učesnici protesta nosili su parolu: »Jel` glasniji šapat umornog ratnika što život svoj dade za Otadžbinu, il` krvavim novcem naručena rika srbomrzaca što nose crninu?!«

Autor: Danijel Igrec

like-button.net here

wordpress-themes.org here

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime