Protest zbog otpuštanja Bate Počuče

0
1311

strani-agenti297509_o

Srpski Sabor Zavetnici je izdao proglas kojim poziva sve rodoljube, patriotske organizacije i pojedince na protesni skup ispred sedišta prozapadne  organizacije „Žene u crnom” u Jug Bogdanovoj 18.

Protestni skup se održava zbog NATO cenzure, koja je svoj vrhunac doživela u proteklim danima kada je pokrenut  medijski linč i progon  novinara i portparola PTJ, Radomira Počuče koji je izneo samo javno ono što svi u Srbiji znaju: da su prozapadne NVO organizacije agenture NATO pakta.

Radomir Počuča je zbog tog progona i ekspresno otpušten sa posla, što samo potvrđuje činjenicu da je Srbija pod NATO okupacijom, kaže se u saopštenju Zavetnika.

Protestno okupljalje se održava zbog sramnih aktivnosti NVO sektora, koje vređaju sve žrtve NATO bombardovanja, porodice poginulih, ali i osećanja većine građana Srbije.

SRPSKI SABOR ZAVETNICI zbog toga pozivaju sve patriote i patriotske organizacije da se u subotu u 14 časova okupe ispred sedišta “Žene u crnom” (Jug Bogdanovoj 18) i najavljuje pokretanje incijative za donošenje zakona po ugledu na Rusiju koji propisuje da se nevladine organizacije finansirane od strane spoljnih faktora i zapadnih ambasada, tretiraju kao strani agenti.

IZVOR: Srpski sabor zavetnici, SRBIN.INFO

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime