Prvo ogovara, pa onda plagira: Vučić kopira Mlađu Đorđevića

0
314

Danas su, kao po običaj,u uvek kada se na društvenim mrežama pojavi neki snimak Aleksandra Vučića, botovi SNS-a u “transu”. Šta se desilo? Ništa posebno, Vučić je seo za volan, a sa njim i Drobnjak, Tomislav Momirović i Siniša Mali koji je sve to “ponosno” snimao.

Do samo pre nekoliko dana Aleksandar Vučić Mlađu Đorđevića i aktiviste okupljene oko pokreta Oslobođenje je nazivao “jagnjećom brigadom”. A šta mu smeta ta “jagnjeća brigada”? Pa smeta mu, što vidi da je Mlađan Đorđević narodski čovek, koji je rado viđen gost kod domaćina u Srbiji. I to ne za kamere, nego zaista. I to ne samo u Srbiji, već i šire.

Kako je javnosti poznato Mlađa Đorđević je skoro svakoga dana na putu, razgovara sa ljudima, obilazi Srbiju. Njegove posete se najčešće sastoje od poseta domaćinima, važnih kulturno-istorijskih spomenika, obilaska naroda, prijatelja, poštovalaca pokreta Oslobođenja, pokreta koji je za veoma kratko vreme stekao lepu reputaciju među narodom.

Mlađina neposrednost je, možemo tako reći, oduvek bila njegov prepoznatljiv stil. Njegove slike nisu “namontirane”. Spontane su i zaista odaju utisak čoveka koji zaista voli to što radi.

Tako je Vučić, a očigledno je da prati sve što Mlađa sa svojim pokretom radi. Prvo ga na konferencijama naziva “jagnjećom brigadom”, a onda kopira Đorđevića.

Tako je Đorđević na svojim društvenim mrežama okačio jednu sliku sa puta iz auta, u kome se nalazio sa generalnim sekretarom pokreta Oslobođenje Nikolom Kosovićem, i dvojicom osnivača pokreta Oslobođenje, pukovnikom Vojske Srbije u penziji Jankom Todorovim i bivšim operativcem Uprave kriminalističke policije Milanom Dumanovićem. Fotografija je objavljena na mreže 9. februara ove godine.

Onda je danas Siniša Mali, poznat po tome što je utvrđeno da je plagirao doktorat na Fakultetu organizacionih nauka, snimio video iz auta.

Da Vas podsetimo:  Priča se, priča da ustaše dolaze na Prajd da kolju nemačke gejeve!

I VEOMA VAŽNO: Fotografija Mlađe Đorđevića slikana je neposredno pre polaska na put, što je jasno uočljivo na fotografiji, kao i to da je auto bio parkiran. A na snimku se vidi kako se voze, a da pritom Toma Momirović i Drobnjak nisu vezani, kao i da Siniša Mali, kao suvozač, skreće vozaču (Vučiću) pažnju tokom vožnje.

Naš savet je uvek da budete odgovorni vozači, kada već Vučićeva ekipa ne može da vam da neki primer.

Da stvar bude gora sve ovo je jedan spin. Vest o podignutoj optužnici protiv v.d. direktora Putevi Srbije Zorana Drobnjaka još uvek je vruća, a majstori spina predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar Siniša Mali i debitant Tomislav Momirović, kao da skreću s teme. Pokazuju kako se super zabavljaju dok ih predsednik vozi ka Šapcu, kao i da nezavisni sud radi svoj posao – jer Drobnjaka terete za saobraćajni udes iz 2017. kada su dve osobe poginule.

Izvor: Politikon

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime