Pisma sa KiM: Veleizdaja je državni projekat

3
2517
Foto: facebookreporter.org

Proizvodnja: Alek Vučić i Ivica Dačić

U direktnom televizijskom prenosu gledamo zasedanje „skupštine Kosova“:
Opozicija napada „premijera“ Hašima Tačija što pregovara sa Beogradom. Hašim Tači, zbunjen i malo uplašen, odgovara: „Nije tačno, mi ne pregovaramo sa Beogradom. Mi u Briselu dobijamo gotova rešenja“.

S druge strane, srpske, od Aleka Vučića i Ivice Dačića slušamo žalopojke o „teškim“ pregovorima u Briselu. Na pregovore uvek kreću iz Beograda u 9 časova, a iz Brisela se vraćaju u 5 sati po podne, odmah posle ručka.

Eštonova, „jedna mudra žena“ – kako reče Vučić kod Marića, nedavno je od Hašima Tačija dobila orden. „Taj čin me je oduševio i o tome svuda pričam“, kaže emotivno Eštonovka.

Još pre godinu dana, kako izjavi Marko Đurić, Srbija je povela sa 5:0.

Da nije bilo euforične kampanje na kosovskim „parlamentarnim izborima“, ne bismo saznali DA JE VELEIZDAJA DRŽAVNI PROJEKAT, i to iz usta Marka Đurića.

A šta su sve, osim teritorije dali „novoj državi“ u miraz?

Vučić i Dačić su, uz saglasnost Nikolića, ukinuli sve srpske institucije na Kosovu i Metohiji, prvi put u istoriji Srbije.

Najpre su, neustavno i nezakonito, zaposlene penzionisali i intergrisali u „kosovske institucije“. Tako policajci na severu Kosova primaju srpsku penziju i „kosovsku platu“ od 500 evra i više, zavisno od radnog mesta. Policajci sa juga Kosova nisu integrisani u „kosovsku policiju“. Oni su tužili državu Srbiju. Upravni sud u Beogradu je naložio Vladi Srbije da Uredbu uskladi sa Zakonom. Tri godine traje ćutanje Vlade Srbije, verovatno u očekivanju da vreme učini svoje.

Nove, nekada srpske sudije, takođe su bogato nagradili, iako ne ispunjavaju uslove za penzionisanje. Najmanja sudijska penzija je 1.000 evra. Posle položene zakletve pred Hašimom Tačijem, novim (starim) sudijama povećana je plata i iznosi 2.500 evra, tako da ukupna primanja sudija sada iznose oko 3.500 evra. To isto je urađeno i sa Civilnom zaštitom.

Da Vas podsetimo:  Zašto Vučić ne ceni srpske stručnjake

Ono što je najteže i najopasnije – Srbi su prinuđeni da uzimaju lične karte Kosova u kojima u rubrici državljanstvo, odnosno nacionalnost, piše „KOSOVAR“.

Kosovar u prevodu znači Albanac, dok Kosovac znači Srbin. Kada Albanci zaokruže svoju državu, s pravom mogu reći da na Kosovu i Metohiji nema Srba. To će biti najveće etničko čišćenje Srba, pod patronatom Vučića i Dačića.

Da nije bilo ubistva Olivera Ivanovića, Srbija ne bi saznala za tragediju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. U režiranoj poseti Aleka Vučića Lapljem selu, organizatoru se nešto omaklo. Nisu očekivali da će po hladnoći doći toliko gladnih i uplašenih Srba. Molili su za ovcu, kozu, da prehrane decu. Alek je strpljivo obećavao sve.

Nebojša Stefanović, Drecun i ostala „napredna“ bratija plašili su se za bezbednost Vođe. Nisu znali da je Hašim Tači poslao u Jarinje najmanje 10 teško naoružanih džipova. Dve blindirane limuzine iz Beograda izgledale su kao patuljci u dugoj koloni. Iza njih su išli karabinjeri.

Transformisani Vučić iz „Velike Srbije“, po dolasku na vlast je izjavio: „Neće moja deca da gladuju zbog Srba sa Kosova“. Uzgred se pitamo: A kada je njegov otac stigao u Srbiju? I kako je njegov sin Alek mogao tako brzo da postane predsednik Srbije? I da glatko predaje moju, očevu, dedovu i pradedovu kuću i Svetu Lazarevu zemlju? E moj Alek, neće moći!

3. novembra 2013. godine srpska vlast poništava srpski referendum i na silu tera Srbe da izađu na albanske izbore. Ubedili su čak i patrijarha da iz Peći pozove Srbe „da izađu na te izbore i izaberu najbolje“.

Tog dana stiže tajno na sever Kosova i srpska žandarmerija. KFOR ih, navodno, nije primetio. Istoga dana Vučić u očaju od zapada traži 45 minuta da „sredi stvari na severu Kosova“. Razrađen je bio plan da pohapsi 50 Srba „buntovnika“. Ipak, zapad je te izbore proglasio važećim iako je na njih, pod pritiskom, izašlo samo 10% Srba.

Da Vas podsetimo:  EWB: Srbija evropski lider u zagađenju vazduha

Disciplinovanje Srba se nastavlja do danas. Zadužuju se kriminalci da u tome vode glavnu reč. Sever Kosova i Metohije je u potpunom mraku i strahu. Svi su sagnuli glave i gledaju svoja posla, da prežive. Niko ne zna ko je sledeći.

Jedan od onih koji su se bili drznuli da progovore, da im se suprotstave, bio je pokojni Oliver Ivanović. On je u lokalnim medijima govorio da se na severu viđa ljude sa bradama, koje ranije nikada nije video. Obavestio je sve nadležne institucije o velikom pritisku, na šta su svi oćutali i niko se nije oglasio. Kad takav jedan političar nije shvatio spregu Brisela, Beograda i Prištine, kako će to shvatiti običan svet?

Srbin

facebookreporter.org

3 KOMENTARA

 1. Dragi Srbine! Sta nesrecnije, zalosnije, tragicnije, do Neba lelekjuce… reci nego Dragi Srbine. U svom o t r o v u ove adske duse tesko je sebi dozvoliti bilo kakav osvrt na Tvoj lelek, ipak samo jedno: papskog izaslanika niko nije ubedio, on je, naprosto, TO! KO MENE, TEBE…. MOZE UBJEDITI DA U BOGA UDARAMO!? TAKVI JESMO ILI NISMO!- TRECE NEMA. LELECI, SRBINE, LELEK NAM JOS NISU ZABRANILI, KUGOM SE RVALI!

 2. Narode revolucija i zatvor za ove GAY izdajice Srpskog naroda nema vise cekanja !Srpski narode sada je nama zadnja sansa da vratimo nasu Srbiju kraljevinu kraljevsku vojsku, sa vldom spasa ,odmah transforniranja rezimske komunisticke vojska u kraljevsku i zandarmeriju one jedino mogu da nas olsobode od ove kuge komunjara koji su nas pokrali pobili i sada hoce da nam prodaju sve resurse a mi da budemo robovi :.
  Tito , Milosevic, Kostunica,Djindjic, Vuk Draskovic,Tadic, Toma Vucic,Seselj Djilas pa od Bebe , Dinkica i svi vi Rakic Milo i Aca Andrej brat Vucicapo zakonu su Sprpski neprijatelji i svi bi trebali da budu na robiju minimum 40 godina evo vam link pa vi odlucite :Srbiju sammo kraljevska vojska i povrattk parlamentarne monnarhija da nas oslobodi ovih lopova izdajica Srpskkog naroda o majvise su nas komunisti pobili viise nego Nemci. Posle ovih linkova odlucite sami ;
  https://www.youtube.com/wat…
  https://www.youtube.com/wat…

 3. Narode revolucija i zatvor za ove GAY izdajice Srpskog baroda nema vise cekanja !Srpski narode sada je nama zadnja sansa da vratimo nasu Srbiju kraljevinu kraljevsku vojsku, sa valdom spasa ,odmah transforniranja rezimske komunisticke vojska u kraljevsku i zandarmeriju one jedim\no mogu da nas olsobode o\ve kuge komunjara koji su nas pokrali ipobili i sada hoce da nam prodaju sve resurse a mi da budemo robovi :.
  Tito , Milosevic, Kostunica,Djindjic, Vuk Draskovic,Tadic, Toma Vucic,Seselj Djilas pa od Bebe , Dinkica i svi vi Rakic Milo i Aca Andrej brat Vucicapo zakonu su Sprpski neprijatelji i svi bi trebali da buddu na roboju minimum 40 gosina evo vam link pa vi odlucite :Srbiju sammo kraljevska vojska i povrattk parlamentarne monnarhija da na soslobodi ovih llopova izdajica Srpskkog naroda o majvise su na skomunisti pobili viise b+nego Nemci. Posle ovih linkova odlucite sami ;
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime