Pukotina u sistemu recikliranog Tita

3
1151

2016-05-09_223416Pošto sam uvek mislio da nema slučajnosti u svetu Božjem, verujem da nije nimalo slučajno da je Aleksandar Vučić, Arhiklovn Srbije, koji se ovih dana hvalisao kako je za tri godine uradio koliko i Tito počeo da se urušava 4. maja 2016, na dan kad je Broz otišao Bogu na istinu pre 36 godina (zar već ima toliko?).

Uspeh koalicije Dveri – DSS, koja je, uz bitnu pomoć opozicije što je najzad shvatila da se ne moramo programski voleti da bismo branili narodnu volju izraženu na biralištima, posle svih laži, kleveta, nepravdi i jajarluka što im je priredila Hazjajinova medijska mašinerija, zaista je početak Vučićevog kraja.

On zna da, ma koliko glasača imao iza sebe, u Skupštini, bez poslanika svojih koalicionih partnera (doslednih kao PUPS, zar ne?) ima samo 98 S(N)S-ovaca. I zna da će Dveri i DSS braniti Ustav Srbije, Kosovo i Metohiju u Srbiji, a svaku laž i prevaru ovog arhilažova nemilosrdno razobličavati.

Zato je Broz u pokušaju toliko tužan, i toliko mu je teško što je opoziciona koalicija za koju je u 21 čas 24. aprila 2016. rekao da neće preći cenzus, ipak ući u Skupštinu Srbije.

Ko je čitao Mažuranićevu „Smrt Smail – age“, zna da je njegova kob nagoveštena već na početku, kada turski moćnik počinje da greši i maši: „Sramota je takvome junaku kupit harač, ne skupit harača, džilitnut se – ne pogodit cilja“. Uvek se nađe neko ko će dohakati silniku. Ali, najpre mu dohaka njegova sopstvena bahatost.

Srbijanski „Smajli – aga“ u srcu je već osetio zebnju. Zna on kako ga vole njegovi najbliži saradnici, i kako će ga braniti kad zagusti, i kad prsnu ogledala u kojima je Vučić do sada gledao sebe, verujući da je najbolji, najlepši, najpametniji i da je sve to sam otkrio.

Da Vas podsetimo:  Ne sluti na dobro: od 2021. godine svi će biti udruženi protiv Srba! Evo šta se sprema...

A za one koji poštuju Šekspira, čiju četiristogodišnjicu slavimo ove, 2016, jasno je kao dan – u Srbiji, posle aprilskih izbora, Birnamska šuma počinje da se kreće.

Vladimir Dimitrijević

Dveri

3 KOMENTARA

  1. Ovo je novi sistem vladanja :
    S jedne strane, Vucic i njegove medije permanentno proizvode osecaj ugrozenosti Srba.
    S druge strane, Vucic je tu da ugrozene Srbe permanentno spasava.

  2. seselj ce naslediti tita zato je posto naj mladi doktor u jugosl;aviji srbi veruju svim samo ne veruju svetom savi i caru dusanu ni drazi mihajlovicu ni miosu obilicu seselj ce pobediti srbiju a nece nato pakt

    • ne normalno ali je normalno,upravo tako,ONI ĆE POBEDITI SRBIJU,MA VEĆ SU JE POBEDILI NJINI UZORI U TITU I NJIHOVIM RODITELJIMA I DEDOVIMA.Sav talog je isplivao na površinu.Bojim se da Srbiji i Srbima ovi komunisti pripremaju završni udarac.Ovo šta radi ovaj talog,podseća na pripremu ratnog požara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime