Putin protiv propagande rodne ideologije: Svetogrđe i zločin protiv čovečnosti

1
56

Tekst sa portala IN4S prenosimo u integralnoj verziji

Američko učešće u sukobu u Ukrajini moglo bi biti povezano s LGBTQ agendom. U epizodi emisije “Dobro jutro, rodoljube” voditelj je govorio o tome kako demokrate podržavaju Ukrajinu jer se Rusija zalaže za tradicionalnu porodicu i odbija se “prikloniti” LGBTQ agendi.

U februaru je ruski predsjednik Vladimir Putin najavio vojnu operaciju u Ukrajini. Cijeli dio je posvetio potkopavanju tradicionalnih vrijednosti od strane Zapada.

Foto: Printscreen YouTube

“Iskreno govoreći, pokušaji da nas iskoriste u svom interesu sve do nedavno nisu prestali: pokušali su uništiti naše tradicionalne vrijednosti i nametnuti nam svoje lažne vrijednosti koje bi nas, naše ljude, nagrizale iznutra. Stavovi koje su agresivno nametnuli svojim zemljama, uvjerenja koja vode izravno u degeneraciju i degeneraciju jer su suprotna ljudskoj prirodi”, rekao je Putin.

Odlučno je dodao: “Ovo se neće dogoditi. To nikome nije pošlo za rukom i neće moći ni sada.”

Svako ko prati rusku politiku i društvo možda zna ovu priču. Godine 2012., u jeku masovnih protesta i pada popularnosti, Putin je svesrdno prigrlio pojam “tradicionalnih vrijednosti” kao ideologiju koja vodi unutarnju i vanjsku politiku.

Tradicionalne vrijednosti vidi kao rodoljublje, duhovnost, ukorijenjenost u istoriju, poštovanje autoriteta i privrženost heteronormativnim i patrijarhalnim idealima o porodici i rodu.

U toj su retorici prava LGBT osoba, feminizam, multikulturalizam i ateizam ne samo čudni, nego čak i egzistencijalna prijetnja njihovoj zemlji.

Putin: Liberalizam je zastario

Nedavno je Putin osudio kulturu otkaza i trans prava, nazivajući propagandu rodne fluidnosti “zločinom protiv čovječnosti”.

Putin je prošlog oktobra napao zapadni liberalizam u govoru u kojem je osudio oba pitanja na godišnjem sastanku Diskusionog kluba Valdai u Sočiju. Tokom svog govora, Putin je naglasio da se njegova zemlja mora držati vlastitih duhovnih vrijednosti i istorijskih tradicija, dok na Zapadu vidi jasne “socio-kulturne poremećaje” .

Da Vas podsetimo:  Gde živimo?

Osim toga, neki zapadnjaci zapravo vjeruju da “agresivno brisanje cijelih stranica vlastite istorije, preokrenuta diskriminacija većine u interesu manjina… predstavlja korak prema javnoj obnovi”, rekao je Putin. “To je njihovo pravo, ali mi ih molimo da se klone naše kuće. Imamo drugačije gledište.”

Putin je rekao da je liberalizam “zastario” i glasno je zagovarao ono što smatra tradicionalnim porodičnim vrijednostima. U svojim oktobarskim komentarima takođe je rekao da je ideja da se djeca uče da “dječak može postati djevojčica i obrnuto” monstruozna i “na rubu zločina protiv čovječnosti”.

Takođe je predložio da zagovornici “transrodnih prava” zahtijevaju okončanje “temeljnih pitanja kao što su majka, otac, porodica ili rodne razlike.”

1 KOMENTAR

  1. Tako reaguje prvi i cenjeni muškarac, taj Putin a ne kao AV koji je morao da angažuje Velju nevolju i njegove razbojnike da na stadionu, kada se AV pojavi, prestanu sa legendanim skandiranjem (ne)voljenom vođi) Vučiću -pederu! Sa druge strane, Putinu zapad ne sme da naređuje a ovome u BG su verovatno Ameri ili ova banda u Briselu stisnuli ja.ca stegama da po svaku cenu populariše i podržava sve što je nenormalno- od pedera i pederuša, njihovih parada i mnogo čega drugog, pa do uskoro očekivane predaje Kosmeta Šiptarima! Da se razumemo: i pomenuti su ljudi ali neka se svojim perverzijama bave u svoja četiri zida ili u hotelskim sobama bez da već srpski klinci u udžbenicima biologije moraju da uče o njihovim, po mnogima, neprirodnim i bludnim iživljavanjima!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime