9.8 C
Belgrade
petak, 24. septembra 2021.
Naslovna Ovde i tamo Ramuš Haradinaj i izgradnja Velike Albanije

Ramuš Haradinaj i izgradnja Velike Albanije

0
1928
Dmitrij SEDOV

U naprednom evropskom društvu još jedan praznik – nesebični borac za ljudska prava Ramuš Haradinaj postao je premijer Kosova. Nije važno što je ta «republika» polupriznata, i u skladu sa tim je i Ramuš Haradinaj polupremijer. Svejedno je praznik, jer to imenovanje ima očigledan oblik «šipka» koji je gurnut pod nos Srbiji i srpskom ruovodstvu posebno. Jer su Srbi protiv Haradinaja podigli optužnicu u 108 tačaka za terorizam, ubistva civila i drugo. Bez obzira na to što Haški tribunal nije potvrdio te optužbe (baš bi bilo smešno da je to on uradio), Beograd svoje optužbe nije skinuo, jer je Beogradu vema dobro poznato kakvo čudovište predstavlja taj, ako smem reći, «čovek».

Imenovanje Ramuša Haradinaja za premijera (bila je to akcija Zapada, a nikako kosovskih vlasti) treba da veoma jasno pokaže Beogradu da će njegov put u Evropu prolaziti kroz čistilište, u kome će se Srbi odučiti od sopstvenog mišljenja, od sopstvenog nacionalnog ponosa i od sopstvenih pretenzija na dostojanstven život.

Treba veoma dobro zapamtiti da u očima Zapada srpski narod predstavlja obrađeni materijal koji se ne može iskoristiti u globalističke svrhe. On nije podvrgnut potpunom banditizmu, sačuvao je pravoslavnu veru i staro istorijsko pamćenje. Poslaće ga da klošari na otpadu istorije, a «kosovari» treba da postanu instrument globalizacije. I oni to već postaju.

Ti političari koji smatraju da Zapad realizuje projekat Velike Albanije radi prekrajanja Balkana, ne obuhvataju svojom misli svu širinu te zamisli.

Da, Velika Albanija na čelu sa glavosečama i narko-dilerima mora se pojaviti već u doglednoj budućnosti. U to može sumnjati samo čovek koji veruje u naprednu misiju SAD. Svi ostali koji ne shvataju kako se rat protiv drugih naroda može smatrati naprednom misijom, teško da sumnjaju da je Velika Albanija – batina protiv Evropljana. I njena uloga će se ogledati u odlukama veoma širokih zadataka.

Da Vas podsetimo:  Ambasador BiH u Moskvi Željko Samardžija: Afera s ikonom Svetog Nikole smišljena da se diskredituje Milorad Dodik!

Posebnost albanske dijaspore u Evropi ogleda se u tome što su oni u potpunosti kriminalizovani, a to je velika sila. Po komandi iz CIE, albanska dijaspora može organizovano da pristupi destabilizaciji Evrope u bilo kom potrebnom trenutku i to nisu prazne reči.

Odvažni londonski policajci se već odavno ne usuđuju da podignu ruku na albansku mafiju, jer je njen odgovor beskrajno okrutan i krvav. Pre pet godina lično sam bio svedok scene u Londonu, kada su dvojica muškaraca unakazili čeličnim šipkama raskošni kabriolet, koji je lagano udario u njihov pikap prilikom kočenja na semaforu. Da, momci u živopisnim majicama, po izgledu narkodileri sa Jamajke, sedeli su u kabrioletu sagnuvši glave na kolena i nisu ni mrdnuli. A u skupljenoj masi šapatom se prenosilo: «To su Albanci». Uvek budni londonski «bobiji» se iz nekog razloga nisu pojavili.

Velika Albanija će planski povećavati svoju dijasporu u Evropi, iako je ona i danas respektabilna. A za nekoliko godina njeni rukovodioci mogu stvoriti mafijašku organizaciju od desetine hiljada boraca. To je takav instrument terorističkog, korupcionaškog i lobističkog uticaja na unutrašnju politiku evropskih vlada, o kakvom može da mašta bilo koji brendirani autor fantastičnih detektivskih romana.

U ovom slučaju, realnost može postazi mnogo strašnija od bilo kakve naše fantazije.
A Ramuš Haradinaj je prilično pogodan za ulogu isčadija pakla – vladara u takvoj tajnoj državi. Jer CIA ne stvara prosto mafiju. Ona stvara mafiju-državu.

Na čemu možemo čestitati svima vama i vladi Srbije posebno. Jer, zbližavajući se sa Kosovom, ona korak po korak omogućava uprvo ovu izgradnju veka.

fsksrb.ru

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime