Razbijanje kriminalnih grupa…

0
847

fantomkaOdluka državnog vrha da krene u suzbijanje delovanja stranih službi bezbednosti na teritoriji Srbije je nužan korak u vraćanju suvereniteta narodu i državi i iz tog razloga nailazi na našu podršku. U peridou od petog oktobra dvehiljadite godine naš državni aparat je „izbušen“ do te mere da u mnogim oblastima agenti stranog uticaja imaju značajniju ulogu od institucija sistema, a što je nedopustivo.

Posebno je za narod i državu poguban uticaj stranaca na kriminalne grupe koje deluju u Srbiji. U tom smislu je neophodno pre svega razbiti kriminalne grupe iz Crne Gore kojima logistiku daje njihova služba bezbednosti, te albanske kriminalnee grupe sa teritorije Kosova i Metohije kojima organi tzv. države Kosovo daju punu podršku. Takođe, javna je tajna da najveći broj profesionalnih ubica dolazi iz Bosne i Hercegovine, a da Hrvatska daje podršku uticaju na kulturu, medije, obrazovni sistem kao i deo mutnih poslova u oblasti trgovine.

Uništenjem ovih kriminalnih grupa će se drastično poboljšati bezbednosne prilike na našim ulicama gde već mesecima besni rat mafijaša sa KiM i iz Crne Gore. Takođe, uništenje kriminalnih grupa iz Crne Gore će drastično umanjiti snagu režima Mila Đukanovića koji je posle kampanje protiv Srbije i lažnih optužbi da Srbija šalje teroriste postao regionalni problem najvišeg prioriteta.

Naravno, na globalnom planu uticaji koje na Srbiju imaju bezbednosne strukture dominantnih država sveta je neuporedivo veći od uticaja zemalja iz regiona. Međutim, težište njihovog delovanja je uglavnom u političkoj ravni, te je stoga i odbrana od tog uticaja drugačija i suptilnija.

Na kraju, čitava priča o suzbijanju delovanja stranih obaveštajnih službi i agenata od uticaja ne sme se pretvoriti u logiku „Balkanskog špijuna“, niti se sme dozvoliti politička zlouporeba ove teme. Iz tog razloga ćemo se mi kao stranka kloniti olakog etiketiranja, ali isto tako nećemo ostati po strani jer je ovo državno pitanje koje se tiče svih nas.

Da Vas podsetimo:  Ko je bio važniji za Beograd – Boris Kidrič ili Knez Miloš?

Miroslav Parović, predsednik stranke „Treća Srbija“

Intermagazin

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime